tussen de 40 en 60 minuten

Quiche met broccoli, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes

0 in 5

Nodig: 300 gr broccoli roosjes 125 gr zachte geitenkaas ca. 10 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden 5-6 plakjes bladerdeeg of deeg voor hartige taart 3 eieren 250 ml kookroom of ...

Bekijk recept

Fish pie met zeekraal

0 in 5

Nodig (3-4 personen): 800 gr (gemengde) groente naar wens, bijv. broccoli, wortel, bloemkool 500 gr witvis (bijv. kabeljauw), vers of ontdooid bakje zeekraal bakje verse Italiaanse kruiden 1 kg aardappels, ...

Bekijk recept

Romige paddenstoelensoep

0 in 5

Nodig: 15 gr gedroogde paddenstoelen (funghi porcini secchi) 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1 (rode) ui, in stukjes 1 theelepel gedroogde Italiaanse of Provencaalse kruiden 2 groentebouillontabletten 250 ml kookroom ...

Bekijk recept

Paddenstoelenstoof met puree

0 in 5

Veganistisch hoofdgerecht voor 4 personen: Puree: 500 gr aardappels, geschild en in stukjes 500 gr knolselderij, geschild en in stukjes scheut olijfolie 1 groentebouillontablet peper, zout en nootmuskaat Paddenstoelenstoof: 15 ...

Bekijk recept

Quiche met paprika en feta

0 in 5

Nodig: 5-6 plakjes bladerdeeg, ontdooid 200 ml crème fraiche 3 eieren 3 paprika’s, in ringen en/of stukjes 1 ui, in stukjes naar wens nog wat extra roerbakgroente, bijv. courgette, wortel ...

Bekijk recept

Kokos-linzensoep met verse munt

0 in 5

Nodig: 250 gr. gedroogde rode linzen, afgespoeld 1 ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 3 theelepels kerriepoeder of curry madras kruiden 250-400 ml kokosmelk 3 groentebouillontabletten 1 grote ...

Bekijk recept

Zoete aardappel-broccoli soep

0 in 5

Nodig: 500 gr zoete aardappels, in blokjes 500 gr broccoli, in stukken 1 ui, in stukjes 2 cm verse gember, in kleine stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 2 ...

Bekijk recept

Lasagne met spinazie en ricotta

4.7 in 5

Nodig: 250 gr lasagnebladen (ik gebruik zelf meestal wat minder) 600 gr verse spinazie of 450 gr diepvries bladspinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 250 gr ricotta ...

Bekijk recept

Pasta puttanesca

0 in 5

Nodig: 500-600 gr rijpe tomaten, in stukjes 1 blikje ansjovis, in kleine stukjes 1 ui, fijngesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngesneden peper 1 klein blikje tomatenpuree olijfolie naar wens wat olijven ...

Bekijk recept

Ovenschotel bloemkool

0 in 5

Nodig: 1 bloemkool 500 gr aardappelen, geschild 1 bakje vega spekjes, De vegetarische slager 1 bakje vega kipstukjes, De vegetarische slager 125 gr creme fraiche 2 eieren wat gedroogde kruiden ...

Bekijk recept