minder dan 20 minuten

Salade met snijboontjes en artisjok

0 in 5

Hoofdgerecht (1-2 pers.) of bijgerecht (3-4 pers.), vegetarisch Nodig: 200 gr snijboontjes of sperzieboontjes, in stukjes 200 gr (winter)wortel, geraspt 1 blikje artisjokharten, in stukjes 200 gr (kastanje)champignons, in plakjes ...

Bekijk recept

Linzensalade met blauwe bessen

0 in 5

Bijgerecht, vegetarisch Nodig: 400 gr cherrytomaatjes, rood en/of geel blik linzen, 400 gr 150 gr blauwe bessen een paar takjes verse basilicum 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel balsamicoazijn 5 eetlepels ...

Bekijk recept

Witlofsalade met peer en gekaramelliseerde noten

0 in 5

Bijgerecht, vegetarisch Nodig: 75 gr cashewnoten, ongezouten 2 theelepels (olijf)olie 4 eetlepels honing, of ahorn- of agavesiroop 4 struikjes witlof, gewassen, bittere hart verwijderd en grof of fijn gesneden 2 rijpe ...

Bekijk recept

Courgettesoep met kidneybonen en geitenkaas

0 in 5

Voorgerecht, 4-6 personen, vegetarisch Nodig: 1 courgette, in stukjes 1 aardappel, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 blik rode kidneybonen, 400 gr 125 gr zachte ...

Bekijk recept

Tonijnsalade met Hüttenkase

0 in 5

Lunchgerecht voor 4 pers., ook lekker op een toastje Nodig: 8 stuks Wasa Knäckebröd of andere crackers 1 blikje tonijn, uitgelekt 200 gr Hüttenkäse 1 eetlepel kappertjes wat takjes verse ...

Bekijk recept

Torentje met tonijn, sellerie en komkommer

0 in 5

Lunch- of voorgerecht, 4 pers. Nodig: 1 blikje tonijn, op water (of visvrije tonijn) 1 bakje selleriesalade 1/2 komkommer, in schijfjes wat rucola of ijsbergsla 8-10 cherrytomaatjes, in partjes eventueel: ...

Bekijk recept

Brunchbroodje met honing en brie

0 in 5

Voor brunch of lunch Nodig: luxe broodjes of pistoletjes honing brie witte druiven pijnboompitten eventueel wat verse basilicum of bieslook Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de broodjes ...

Bekijk recept

Brunchbroodje met dilleboter en aspergetips

0 in 5

Nodig (4 pers.): luxe rond (mais)brood 100 gr roomboter, op kamertemperatuur 100 gr groene aspergetips een paar takjes verse dille, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 (zacht)gekookte eieren 1 bakje ...

Bekijk recept

Sardientjespaté

0 in 5

Nodig: 2 blikjes sardientjes, op olie 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 eetlepel tomatenketchup 1/2 eetlepel mosterd oregano, paprikapoeder, peper en zout 2 eetlepels citroensap ter garnering eventueel wat geroosterde pijnboompitten ...

Bekijk recept

Broodje ‘tonijn-zonder-tonijn’ salade

0 in 5

Lunchgerecht, vegetarisch, 3-4 broodjes, of voor op een toastje, ook lekker als amuse in een amuseglaasje op een bedje van sla Nodig: 3-4 luxe broodjes 160 gr visvrije tonijn, www.devegetarischeslager.nl ...

Bekijk recept