Prei-minestrone soep
Nodig: scheutje olie 2 dikke preien, schoongemaakt en in dunne ringen gesneden 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 tl venkelzaadjes 2 groentebouillontabletten 500 ml tomatensap 1 pot ...
Nodig: scheutje olie 2 dikke preien, schoongemaakt en in dunne ringen gesneden 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 tl venkelzaadjes 2 groentebouillontabletten 500 ml tomatensap 1 pot ...
Nodig: 20 gr platte peterselie, grof gesneden 50 gr zonnebloempitten 100 ml olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden snuf zout Rooster de zonnebloempitten lichtbruin in een droge koekenpan en laat afkoelen. ...
Voorgerecht voor 2 personen. Nodig: 1 rijpe avocado, in kleine blokjes 2 eieren, hardgekookt, in kleine stukjes een paar stengels bosui, in ringetjes (+ wat extra voor de garnering) 50-100 ...
Recept voor 2 personen. Nodig: 1 zak Aviko zoete aardappelblokjes, 450 gr (diepvries) 1 bakje vegetarische kipstukjes of vegetarische shoarma 1 theelepel sambal 1-2 paprika’s, in kleine stukjes 1 ui, ...
Nodig (hoofdmaaltijd voor 2 personen of bijgerecht voor 4 personen). Ook lekker als tapas. 400 gr aardappels, in kleine blokjes naar wens wat worteltjes (in kleine stukjes) of een ander ...
Nodig: 2-3 pers. 400-500 gr aardappels, geschild en in stukken 400-500 gr kleine spruitjes, schoongemaakt 1 eetlepel kerrie 2 appels, in kleine stukjes handvol walnoten 100 gr geraspte kaas + ...
Nodig: 200 gr peultjes, afgehaald en in reepjes gesneden 1 rode paprika, in kleine stukjes 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten 1 ui, in kleine stukjes 1 aardappel, in kleine stukjes ...
Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...