Brunchbroodje met honing en brie
Voor brunch of lunch Nodig: luxe broodjes of pistoletjes honing brie witte druiven pijnboompitten eventueel wat verse basilicum of bieslook Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de broodjes ...
Voor brunch of lunch Nodig: luxe broodjes of pistoletjes honing brie witte druiven pijnboompitten eventueel wat verse basilicum of bieslook Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de broodjes ...
Nodig (4 pers.): luxe rond (mais)brood 100 gr roomboter, op kamertemperatuur 100 gr groene aspergetips een paar takjes verse dille, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 (zacht)gekookte eieren 1 bakje ...
Vegetarisch, voor- of hoofdgerecht of als amuse, 4 pers. Nodig: 16-20 grote pastaschelpen, o.a. te koop bij Oil & Vinegar (als amuse 1 schelp per persoon) 1 kleine ui, in ...
Lunchgerecht, vegetarisch, 3-4 broodjes, of voor op een toastje, ook lekker als amuse in een amuseglaasje op een bedje van sla Nodig: 3-4 luxe broodjes 160 gr visvrije tonijn, www.devegetarischeslager.nl ...
Bijgerecht voor 4-6 pers., vegetarisch Nodig: 200 gr quinoa 1 komkommer, in stukjes 3 bosuitjes, in ringetjes gesneden incl. het groen 5 eetlepels (olijf)olie 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 ...
Hapjes voor bij brunch, lunch of borrel, 20 stuks 1 pak Tunnbrod (Ikea) 200 gr gerookte zalm (Ikea) 1 bakje kruidenkaas (bijv Boursin) of een potje mosterd-dillesaus (bijv. Ikea) 2 gekookte ...
Voor 6 pers., vegetarisch 500 gr broccoli, steel in stukjes, rest in kleine roosjes 450 gr spinazie á la crème 3 groentebouillontabletten 1 grote aardappel, in stukjes 1 grote ui, ...
Maaltijdsalade voor 2 pers. (of voorgerecht voor 4 pers.), vegetarisch Nodig: 250 gr camembert (of brie), in 8 puntjes 100 gr (gemengde) bladsla 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 100 ml ...