Recepten

Tip voor een supersnelle dip!

0 in 5

Nodig: 1 rijpe avocado 2 eetlepels zachte kaas, bijv. geitenkaas of Boursin of Philadelphia peper en zout en een scheutje citroensap Prak de avocado fijn en roer hier de kaas ...

Bekijk recept

Pastasalade met witte kaas en verse abrikozen

0 in 5

Nodig: 200 gr pasta 1 bakje verse abrikozen 1 (rode) ui, in stukjes een paar takjes verse basilicum 1/2 potje (of meer) blokjes witte kaas op olie Kook de pasta ...

Bekijk recept

Lasagne met koolrabi, tomaat en wortel

0 in 5

Nodig: 250 gr koelverse lasagnebladen 1 koolrabi, geschild en in dunne plakken 500 gr (winter)wortel, in plakjes 3-4 tomaten, in plakjes 1 bakje vegetarische speckjes, De vegetarische slager 200 ml ...

Bekijk recept

Courgettemousse

0 in 5

Nodig, voor 8-10 amuseglaasjes 500 gr courgette, in stukjes 1 rode paprika, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 takjes verse munt, alleen de blaadjes 150 gr zachte kaas (bijv. ...

Bekijk recept

Tomatentaartjes met balsamico-stroop

0 in 5

Voor- of nagerecht, 4 pers. Nodig: 250 cherrytomaatjes of kleine trostomaten 200 gr suiker 1 eetlepel balsamico-azijn 4 plakjes bladerdeeg 1 eetlepel boter 4 eenpersoons taartvormpjes wat groene kruiden voor ...

Bekijk recept

Gevulde courgettes met vega-kip en ras-el-hanout

0 in 5

Hoofdgerecht, 2  pers. Nodig: 1 grote courgette 1 eetlepel ras-el-hanout kruiden 1 bakje vega kipstuckjes, De vegetarische slager 1 grote ui, in stukjes 1 stukjes rode paprika 1/2 bol mozzarella ...

Bekijk recept

Aardbeiensoep

0 in 5

Nodig: 500 gr verse aardbeien 100 ml sinaasappelsap 2 eetlepels suiker 1 theelepel balsamicoazijn wat verse munt of basilicum 4 dessertlepels yoghurt Dessert, 4 pers. Maak de aardbeien schoon en ...

Bekijk recept

Couscous met gegrilde halloumi

0 in 5

De couscous kan zowel warm als koud gegeten worden. Nodig, 2-3 pers. 200 gr couscous of bulgur 20 gr verse platte peterselie, grof gehakt 2-3 tomaten, in stukjes 200-250 gr ...

Bekijk recept

Risotto met rode bietjes en brie

5 in 5

Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 500 gr verse rode bietjes 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 1 ui, in kleine stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden of geperst 150 gr brie, in stukjes ...

Bekijk recept

Tomaat-ei combi

0 in 5

Bijgerecht Nodig, per persoon: 1 tomaat 1 hardgekookt ei wat saus, bijv. knoflooksaus (of olijfolie met wat kruiden zout ter garnering wat groene kruiden 2 pollepels om het insnijden van ...

Bekijk recept