Lasagne met koolrabi, tomaat en wortel
Nodig: 250 gr koelverse lasagnebladen 1 koolrabi, geschild en in dunne plakken 500 gr (winter)wortel, in plakjes 3-4 tomaten, in plakjes 1 bakje vegetarische speckjes, De vegetarische slager 200 ml ...
Nodig: 250 gr koelverse lasagnebladen 1 koolrabi, geschild en in dunne plakken 500 gr (winter)wortel, in plakjes 3-4 tomaten, in plakjes 1 bakje vegetarische speckjes, De vegetarische slager 200 ml ...
Nodig, voor 8-10 amuseglaasjes 500 gr courgette, in stukjes 1 rode paprika, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 takjes verse munt, alleen de blaadjes 150 gr zachte kaas (bijv. ...
Voor- of nagerecht, 4 pers. Nodig: 250 cherrytomaatjes of kleine trostomaten 200 gr suiker 1 eetlepel balsamico-azijn 4 plakjes bladerdeeg 1 eetlepel boter 4 eenpersoons taartvormpjes wat groene kruiden voor ...
Hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 1 grote courgette 1 eetlepel ras-el-hanout kruiden 1 bakje vega kipstuckjes, De vegetarische slager 1 grote ui, in stukjes 1 stukjes rode paprika 1/2 bol mozzarella ...
Nodig: 500 gr verse aardbeien 100 ml sinaasappelsap 2 eetlepels suiker 1 theelepel balsamicoazijn wat verse munt of basilicum 4 dessertlepels yoghurt Dessert, 4 pers. Maak de aardbeien schoon en ...
De couscous kan zowel warm als koud gegeten worden. Nodig, 2-3 pers. 200 gr couscous of bulgur 20 gr verse platte peterselie, grof gehakt 2-3 tomaten, in stukjes 200-250 gr ...
Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 500 gr verse rode bietjes 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 1 ui, in kleine stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden of geperst 150 gr brie, in stukjes ...
Bijgerecht Nodig, per persoon: 1 tomaat 1 hardgekookt ei wat saus, bijv. knoflooksaus (of olijfolie met wat kruiden zout ter garnering wat groene kruiden 2 pollepels om het insnijden van ...