Courgettesalade
Deze courgettesalade kan koud of lauwwarm geserveerd worden. Nodig: 1 courgette scheutje olijfolie eventueel wat knoflook, geperst pijnboompitten, geroosterd geraspte Parmezaanse kaas verse bieslook peper en zout Snijd met een ...
Deze courgettesalade kan koud of lauwwarm geserveerd worden. Nodig: 1 courgette scheutje olijfolie eventueel wat knoflook, geperst pijnboompitten, geroosterd geraspte Parmezaanse kaas verse bieslook peper en zout Snijd met een ...
Nodig: 500 gr rode bietjes, gekookt en in stukjes 1 venkelknol, in dunne reepjes 2 (of meer) zoute haringen in stukjes, met ui 1-2 appels, in stukjes wat verse peterselie, ...
En zo maak je zelf die honing-mosterd dressing. Nodig: 4 eetlepels olijfolie, extra vierge 1 eetlepel honing 1-2 eetlepels mosterd 1 eetlepel witte wijnazijn Klop alle ingrediënten goed door elkaar. ...
Nodig: 250 gr spaghetti (of een andere pasta) flink wat groene wokgroente, bijv. 300 gr courgette in blokjes, 300 gr spinazie of snijbiet en 450 gr tuinbonen (diepvries) scheutje olie ...
Bijgercht, 4-6 pers.: 450 gr tuinbonen (diepvries) 1 rode paprika, in kleine stukjes 1 bosje lente-ui of salade-ui, fijngesneden 1 blikje mais, ong 300 gr 100 gr (zilvervlies)rijst bakje basilicum, ...
Nodig, 4 personen: 300 gr rabarber (2-3 stengels) 50 gr havermout 50 gr bruine basterdsuiker 50 gr bloem 100 gr roomboter, gesmolten 2 eetlepels aardbeienjam (of aardbeien-rabarberjam) scheutje citroensap 2 ...
Nodig, per persoon (als hoofdgerecht): 1 courgette, in dunne plakken (ong. 3 mm) 50-75 ml tomatensaus 1/4 paprika, in kleine stukjes 1/2 ui, in kleine stukjes 1/2 bolletje mozzarella kruiden: ...
Nodig, per persoon: 150 gr vis (bijv. zalm of kabeljauw) 50 gr gekookte rijst of geraspte aardappels handvol zeekraal wat uiringen klein plakje jong belegen kaas theelepel olijfolie theelepel witte ...