Zuurkoolkoekjes
Bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 500 gr vastkokende aardappels 250 gr zuurkool, uitgelekt 3 eieren 60 gr zelfrijzend bakmeel 100 ml melk wat verse bieslook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas ...
Bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 500 gr vastkokende aardappels 250 gr zuurkool, uitgelekt 3 eieren 60 gr zelfrijzend bakmeel 100 ml melk wat verse bieslook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas ...
Nodig, 2 pers.: 100 gr parelcouscous 75 gr feta, in kleine blokjes 2 tomaten, in kleine stukjes een paar zongedroogde tomaatjes op olie, in kleine stukjes wat blaadjes verse munt ...
Nodig (4 pers.): 700 gr witlof 1 kleine ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 2 theelepels gedroogde tijm 1 eetlepel honing 75-100 gr zachte geitenkaas peper en eventueel wat gedroogde bieslook ...
Voor zelfgebakken wraps heb je het volgende nodig: 200 gr (spelt)meel 400 ml water 2 eieren snufje zout naar wens wat kruiden, bijv. kerrie spread naar keuze: bijv. zachte geitenkaas ...
Voor- of bijgerecht. Nodig: 4-6 smaaktomaten (op kamertemperatuur) 50 gr pijnboompitten 50 gr Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook, fijngeperst 2 eetlepels olijfolie 1/2 eetlepel balsamicoazijn 1 theelepel honing 1 theelepel ...
Nodig (4 desserts): 2 rijpe handperen 200 ml slagroom 4 eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker 125 gr ricotta 250 ml witte wijn handjevol walnoten 4 theelepels honing Schil de peren ...
Nodig, 4 pers.: 250 gr spelt (hele korrels) 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1 ui, in stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 groentebouillontabletten 2 eetlepels groene pesto olijfolie, peper en ...
Nodig: 300 gr panklare boerenkool 2 aardappels, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes teentje knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels gemalen komijn 2 groentebouillontabletten peper olijfolie 100 gr feta, in ...