Recepten

Wortelbonbons

0 in 5

12-14 stuks, glutenvrij Nodig: 75 gr geraspte wortel 10 dadels, zonder pit, in kleine stukjes gesneden 1 theelepel kaneel 50 gr geraspte kokos handvol walnoten, in kleine stukjes Doe wortel, ...

Bekijk recept

Empanadillas met tomaat en tonijn

0 in 5

Nodig (20 stuks): 10 plakjes bladerdeeg, ontdooid 1 blik tomatenblokjes 1 blikje tonijn, op water (uitgelekt) 1 kleine ui, in stukjes naar wens een handjevol olijven, in kleine stukjes peper ...

Bekijk recept

Zuurkoolkoekjes

0 in 5

Bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 500 gr vastkokende aardappels 250 gr zuurkool, uitgelekt 3 eieren 60 gr zelfrijzend bakmeel 100 ml melk wat verse bieslook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas ...

Bekijk recept

Salade van parelcouscous, feta en granaatappelpitten

0 in 5

Nodig, 2 pers.: 100 gr parelcouscous 75 gr feta, in kleine blokjes 2 tomaten, in kleine stukjes een paar zongedroogde tomaatjes op olie, in kleine stukjes wat blaadjes verse munt ...

Bekijk recept

Witlofsoep

0 in 5

Nodig (4 pers.): 700 gr witlof 1 kleine ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 2 theelepels gedroogde tijm 1 eetlepel honing 75-100 gr zachte geitenkaas peper en eventueel wat gedroogde bieslook ...

Bekijk recept

Speltwraps

0 in 5

Voor zelfgebakken wraps heb je het volgende nodig: 200 gr (spelt)meel 400 ml water 2 eieren snufje zout naar wens wat kruiden, bijv. kerrie spread naar keuze: bijv. zachte geitenkaas ...

Bekijk recept

Tomatencarpaccio

0 in 5

Voor- of bijgerecht. Nodig: 4-6 smaaktomaten (op kamertemperatuur) 50 gr pijnboompitten 50 gr Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook, fijngeperst 2 eetlepels olijfolie 1/2 eetlepel balsamicoazijn 1 theelepel honing 1 theelepel ...

Bekijk recept

Gepocheerde peer met ricottamousse

0 in 5

Nodig (4 desserts): 2 rijpe handperen 200 ml slagroom 4 eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker 125 gr ricotta 250 ml witte wijn handjevol walnoten 4 theelepels honing Schil de peren ...

Bekijk recept

Speltrisotto

0 in 5

Nodig, 4 pers.: 250 gr spelt (hele korrels) 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1 ui, in stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 groentebouillontabletten 2 eetlepels groene pesto olijfolie, peper en ...

Bekijk recept

Boerenkoolsoep met feta

4 in 5

Nodig: 300 gr panklare boerenkool 2 aardappels, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes teentje knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels gemalen komijn 2 groentebouillontabletten peper olijfolie 100 gr feta, in ...

Bekijk recept