Courgettefrittata

Voor bij de lunch of brunch of als borrelhapje, vegetarisch.

Nodig:

  • kleine bakvormpjes + bakpapier
  • 1 kleine courgette, geraspt
  • 4 eieren, ongekookt
  • 100 gr geraspte kaas
  • 1 klein rood pepertje, in kleine stukjes
  • 1 kleine ui (of sjalot), in kleine stukjes
  • peper en zout

Meng in een schaal courgette, eieren, kaas, pepertje en ui (en eventuele andere restjes groente)  en roer goed door. Breng op smaak met wat peper en zout. Beleg de vormpjes met bakpapier en schenk het mengsel in de vormpjes. Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 gr.  Laat even afkoelen en haal voorzichtig het bakpapier van de frittata af. Is zowel warm als koud lekker.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!