Broodje ‘tonijn-zonder-tonijn’ salade

Lunchgerecht, vegetarisch, 3-4 broodjes, of voor op een toastje,
ook lekker als amuse in een amuseglaasje op een bedje van sla
Nodig:

  • 3-4 luxe broodjes
  • 160 gr visvrije tonijn, www.devegetarischeslager.nl
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 1 kleine (rode) ui of wat bosui, fijngesneden
  • 100 gr Hüttenkäse
  • eventueel 1 eetlepel mayonaise
  • wat verse kruiden, bijv. bieslook of basilicum
  • wat garnering, bijv. komkommer, tomaat, plakjes ei

Meng de tonijn met ui, kappertjes, kruiden, Hüttenkäse en mayonaise en roer goed door. Zet tot gebruik in de koelkast. Besmeer de broodjes met de salade en garneer met komkommer, ei etc.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!