Citroenrisotto met venkel
Nodig (2-3 pers.): 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 1 venkel, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 courgette, in blokjes halve eetlepel gedroogde dille ...
Nodig (2-3 pers.): 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 1 venkel, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 courgette, in blokjes halve eetlepel gedroogde dille ...
Nodig, 2-3 personen 150-200 gr rijst 600-800 gr roerbakgroente in stukjes, bijv. courgette, paprika, ui, wortel, champignons 1 flinke eetlepel mosterd 2 eetlepels tomatenketchup 1 groentebouillontablet 250 ml kookroom of ...
Nodig: 1 rol pizzadeeg (koelvers) of zelfgemaakt pizzadeeg 150 ml tomatensaus (of 125 ml crème fraiche met daardoor een paar eetlepels groene pesto) groene pesto bol mozzarella, in plakjes 1 ...
Nodig, 2-3 personen: 100-150 gr pasta 1 courgette, in stukjes 1 rode paprika, in stukjes 1 ui, in stukjes 3 of 4 tomaten, in stukjes 1 groentebouillontablet 250 mil kookzuivel ...
Nodig: tortilla’s / wraps tomatensaus groente voor op de pizza: ui, paprika, olijven, courgette etc. naar wens stukjes ananas wat geraspte kaas of plakjes mozzarella wat kruiden naar wens> peper, paprikapoeder, ...
Nodig: 400 gr snijbonen, in stukjes (ong. 2 cm) 1 courgette, in blokjes 1 ui, in kleine stukjes 2 teentjes knoflook, fijn gesneden zak groentechips (biologisch, verkrijgbaar o.a. bij Albert ...
Nodig: 1 courgette 1 blikje ansjovis 2 eetlepels pijnboompitten 2 eetlepels olijfolie 1/2 citroen, uitgeperst peper naar wens wat rucola als garnering naar wens wat Parmezaanse kaas Rooster de pijnboompitten ...
Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 2 courgettes 125 ml crème fraiche scheutje citroensap 200 gr gerookte zalm, in stukjes (of zalmsnippers) 1 teentje knoflook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas scheutje olijfolie ...