1) Europees

Pasta met tomaat, tonijn en ansjovis

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr pasta 1 blikje tonijn (op olie) 1 blikje ansjovis, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 paprika, in stukjes 1 rode peper, zaadjes ...

Bekijk recept

Zalm-groentepakketjes uit de oven

0 in 5

Nodig, per persoon: 100-150 gr zalmfilet 1 kleine aardappel, geschild en in zeer kleine stukjes gesneden 1 tomaat, in stukjes 1 stengel bleekselderij, in stukjes 1 eetlepel Parmezaanse kaas 1 ...

Bekijk recept

3 soorten kaas met rucolapesto

0 in 5

Vegetarisch voorgerecht of borrelhapje 3 plakken kaas, bijv. koeien-, geiten- en schapenkaas (bijv van www.biokaaskinderdijk.nl) 75 gr rucola + wat voor de garnering 2 eetlepels pijnboompitten oliijfolie, ongeveer 50 ml 5 ...

Bekijk recept

Hartige cake

0 in 5

Vegetarisch. Nodig: 250 gr bloem 1 zakje bakpoeder 4 eieren 50 ml melk 75 ml olijfolie 200-300 gr groente (fijngesneden), bijv. paprika, ui, olijven,  courgette, zongedroogde tomaatjes etc. 150 gr ...

Bekijk recept

Tomatenrisotto met portobello’s

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 pers. Nodig: 150 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 2 portobello’s 1 teentje knoflook, fijngesneden 3 smaaktomaten, in kleine stukjes 100 ml witte wijn wat takjes verse basilicum, ...

Bekijk recept

Bruschetta

0 in 5

Vegetarisch borrelhapje of voorgerecht. Nodig (6 stuks): stokbrood (mag een restje zijn van de vorige dag) 1 smaaktomaat, in kleine stukjes gesneden 1 (of meer) teentjes knoflook, zeer fijn gesneden of ...

Bekijk recept

Pasta met een gemengde groente-roomsaus

4 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht voor 3-4 personen 200 gr pasta 600-800 gr gemengde wokgroente (bijv courgette, ui, champignons, tomaten, paprika etc) 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 250 ml slagroom 1 eetlepel mosterd wat ...

Bekijk recept

Salade van quinoa en zoete aardappels

0 in 5

Lunchgerecht, vegetarisch Nodig: 2 zoete aardappels (bataten), geschild en in kleine stukjes gesneden 75 gr quinoa 2 tomaten, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 (paarse) paprika, in stukjes eventueel wat bieslook ...

Bekijk recept

Florentijnse eieren

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 pers. Nodig: olijfolie 1 ui, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 400 gr verse spinazie 2 tomaten, in stukjes nootmuskaat, zout en peper 25 gr boter ...

Bekijk recept

Toscaanse ovenschotel

0 in 5

Vegetarisch gerecht. Hoofdgerecht voor 2 pers. of bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 400-500 gr aardappels, geschild en in schijfjes gesneden 1 grote courgette, in plakjes 4 trostomaten, in plakjes 1 ...

Bekijk recept