Broodje ‘tonijn-zonder-tonijn’ salade
Lunchgerecht, vegetarisch, 3-4 broodjes, of voor op een toastje, ook lekker als amuse in een amuseglaasje op een bedje van sla Nodig: 3-4 luxe broodjes 160 gr visvrije tonijn, www.devegetarischeslager.nl ...
Lunchgerecht, vegetarisch, 3-4 broodjes, of voor op een toastje, ook lekker als amuse in een amuseglaasje op een bedje van sla Nodig: 3-4 luxe broodjes 160 gr visvrije tonijn, www.devegetarischeslager.nl ...
Bijgerecht voor 4-6 pers., vegetarisch Nodig: 200 gr quinoa 1 komkommer, in stukjes 3 bosuitjes, in ringetjes gesneden incl. het groen 5 eetlepels (olijf)olie 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 ...
Hapjes voor bij brunch, lunch of borrel, 20 stuks 1 pak Tunnbrod (Ikea) 200 gr gerookte zalm (Ikea) 1 bakje kruidenkaas (bijv Boursin) of een potje mosterd-dillesaus (bijv. Ikea) 2 gekookte ...
Aardappelgratin, vegetarisch, bijgerecht voor 8-10 pers. Nodig: 4-5 teentjes knoflook 300 gr geraspte kaas, bijv de AH gratinkaas voor ovenschotels 2 kg aardappels, vastkokend 50 gr roomboter peper, zout, nootmuskaat ...
Bij- of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 500 gr (biologische) kruidenzuurkool olijfolie 100 gr rozijnen 5-10 stuks zongedroogde tomaatjes, op olie 2 eetlepels honing paprikapoeder paar takjes peterselie eventueel ...
Voor bij de sushi, of als hoofdgerecht voor 2 pers. met aardappelkroketjes geserveerd. Nodig ( 8 stuks): 200 gr gerookte zalm 1 komkommer, in dunne reepjes gesneden 1 bakje verse dille ...
Voor bij de lunch of brunch of als borrelhapje, vegetarisch. Nodig: kleine bakvormpjes + bakpapier 1 kleine courgette, geraspt 4 eieren, ongekookt 100 gr geraspte kaas 1 klein rood pepertje, ...