Pittige ananassalsa

Nodig:

  • 1 kleine ui, in stukjes
  • 250 gr ananasstukjes (vers, of op sap uit blik)
  • 1 paprika, in kleine stukjes
  • 1 rood pepertje, zaadjes verwijderd, in kleine stukjes
  • 100 ml sinaasappelsap
  • 2 eetlepels honing

Doe ui, paprika, pepertje, honing en sinaasappelsap in een pannetje. Breng aan de kook en laat 10 minuten inkoken. Schep daarna de ananas erbij. Kan warm en koud geserveerd worden.

Ik heb de salsa geserveerde bij gegrilde tonijn waarbij ik de moten tonijn eerst een paar uur heb gemarineerd in een marinade van 3 eetlepels ketjap, 1 eetlepel olijfolie, 100 ml sinaasappelsap en een eetlepel paprikapoeder.

Bron: Allerhande

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!