2) Hoofdgerecht - vegetarisch

Toscaanse ovenschotel

0 in 5

Vegetarisch gerecht. Hoofdgerecht voor 2 pers. of bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 400-500 gr aardappels, geschild en in schijfjes gesneden 1 grote courgette, in plakjes 4 trostomaten, in plakjes 1 ...

Bekijk recept

Hartige taart met courgette, ei en tomaat

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 1 grote courgette,  in blokjes 1 (rode) ui, in stukjes eventueel  1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 7 eieren waarvan 4 ...

Bekijk recept

Asperges met aardappelsalade en zeekraal

0 in 5

Vegetarisch gerecht; hoofdgerecht voor 2 personen of bijgerecht voor 4 personen Nodig: 500 gr asperges, geschild 450 krieltjes 1 bakje zeekraal 15-20 sprietjes bieslook, in kleine stukjes geknipt 1/2 zakje ...

Bekijk recept

Pittige kapucijnerschotel

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (3-4 pers.): 500 gr verse of 200 gr gedroogde kapucijners 250 gr champignons, in plakjes 1 bakje tauge 150-200 gr roerbakgroente 3 tomaten, in stukjes 1 groen ...

Bekijk recept

Gevulde wraps met guacamola

0 in 5

Nodig (3-4 pers.): 1 pakje wraps/tortilla’s 350 gr vega gehakt 1 zakje Taco mix, Casa Fiesta 2 tomaten, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden Eventueel wat ...

Bekijk recept

Pasta met wilde spinazie en gorgonzola

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (2 pers.): 100 gr pasta 300 gr (wilde) spinazie 150 gr gorgonzola, in stukjes 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden ...

Bekijk recept

Boerenkoolrisotto

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (2-3 pers.): 150-200 gr risottorijst 300 gr boerenkool 1 ui 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 groentebouillontabletten 100 ml witte wijn ongeveer 8 ...

Bekijk recept

Spruitjestaart

0 in 5

Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 500 gr spruitjes, schoongemaakt 1 grote ui, in stukjes gesneden 150 gr vegetarische spekjes, bijv. van De vegetarische slager 1 klein bekertje creme fraiche 4 eieren ...

Bekijk recept

Risotto con funghi e pomodori

0 in 5

(voor 2-3 personen) 150-200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 100 ml witte wijn 1 teentje knoflook 1 ui, in stukjes 1 bakje kastanjechampignons, in plakjes (of andere wokgroenten) kleine eetlepel (Italiaanse) ...

Bekijk recept

Mie met ketjap en veel groente

0 in 5

Nodig (2-3 personen) 4-5 nestjes mie 1 pak peuljes (diepvries, C1000) teentje knoflook 1 (rode) ui 1 paprika 1 groot bakje tauge bakje cherry tomaatjes 5 eetlepels ketjap 2 eetlepels ...

Bekijk recept