2) Hoofdgerecht - vegetarisch

Rucola stamppot

0 in 5

Nodig (4 pers.): 1 kg kruimige aardappels, geschild en in stukken 125 gr rucola 3 paprika’s, in stukjes 1 groentebouillontablet 4 (zacht)gekookte eieren klontje (room)boter peper, zout, eventueel snuf gemalen ...

Bekijk recept

Indiase linzencurry

0 in 5

Nodig (4 pers.): 150 gr gedroogde rode linzen, afgespoeld 400 gr verse worteltjes, in plakjes gesneden 1 blik of potje mais 1 ui, in kleine stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden ...

Bekijk recept

Gestoofde prei met appel en mosterdsaus

4 in 5

Nodig: 800 gr prei 2 appels een halve groentebouillontablet 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels creme fraiche 1 eetlepel mosterd naar wens een handvol walnoten Snijd de prei in de ...

Bekijk recept

Uienquiche met brie

0 in 5

Nodig (voor een ronde quiche; voor de langwerpige quiche op de foto heb ik ca. tweederde van de hoeveelheden gebruikt) 5-6 velletjes bladerdeeg, ontdooid 500 gr uien, in stukjes 2 ...

Bekijk recept

Lasagne met spinazie en ricotta

4 in 5

Nodig: 250 gr lasagnebladen (ik gebruik zelf meestal wat minder) 600 gr verse spinazie of 450 gr diepvries bladspinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 250 gr ricotta ...

Bekijk recept

Ovenschotel bloemkool

0 in 5

Nodig: 1 bloemkool 500 gr aardappelen, geschild 1 bakje vega spekjes, De vegetarische slager 1 bakje vega kipstukjes, De vegetarische slager 125 gr creme fraiche 2 eieren wat gedroogde kruiden ...

Bekijk recept

Eieren in sambalsaus

0 in 5

Nodig (2 pers.): 4 hardgekookte eieren 1 flinke eetlepel sambal oelek 1 scheutje olie 1 ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 tomaten, in kleine stukjes 1 flinke ...

Bekijk recept

Tomatenrisotto met vega spekjes

0 in 5

Nodig (2 pers.) 150 gr risotto rijst 1 groentebouillontablet scheutje witte wijn olijfolie 1 eetlepel tomatenketchup naar wens wat klein gesneden knoflook en/of ui 150 gr vegetarische spekjes of bacon ...

Bekijk recept

Noedels met gemarineerde tofu en mango

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2 personen. Nodig: 150 gr noedels 250 gr tofu, in kleine stukjes 1 mango, in stukjes 1 (rode) paprika, in stukjes 1/2 bosje lente-ui, in ringetjes 2 eetlepels ...

Bekijk recept

Basis pasta saus van geroosterde tomaten

0 in 5

Basis pastasaus voor 4 personen. Nodig: 800 gram rijpe smaaktomaten, in stukken 1 grote ui, in stukjes 2 tenen knoflook (in de schil) chilivlokken, zout en peper naar wens een ...

Bekijk recept