2) Hoofdgerecht - vegetarisch

Lasagne met spinazie en ricotta

4 in 5

Nodig: 250 gr lasagnebladen (ik gebruik zelf meestal wat minder) 600 gr verse spinazie of 450 gr diepvries bladspinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 250 gr ricotta ...

Bekijk recept

Ovenschotel bloemkool

0 in 5

Nodig: 1 bloemkool 500 gr aardappelen, geschild 1 bakje vega spekjes, De vegetarische slager 1 bakje vega kipstukjes, De vegetarische slager 125 gr creme fraiche 2 eieren wat gedroogde kruiden ...

Bekijk recept

Eieren in sambalsaus

0 in 5

Nodig (2 pers.): 4 hardgekookte eieren 1 flinke eetlepel sambal oelek 1 scheutje olie 1 ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 tomaten, in kleine stukjes 1 flinke ...

Bekijk recept

Tomatenrisotto met vega spekjes

0 in 5

Nodig (2 pers.) 150 gr risotto rijst 1 groentebouillontablet scheutje witte wijn olijfolie 1 eetlepel tomatenketchup naar wens wat klein gesneden knoflook en/of ui 150 gr vegetarische spekjes of bacon ...

Bekijk recept

Noedels met gemarineerde tofu en mango

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2 personen. Nodig: 150 gr noedels 250 gr tofu, in kleine stukjes 1 mango, in stukjes 1 (rode) paprika, in stukjes 1/2 bosje lente-ui, in ringetjes 2 eetlepels ...

Bekijk recept

Basis pasta saus van geroosterde tomaten

0 in 5

Basis pastasaus voor 4 personen. Nodig: 800 gram rijpe smaaktomaten, in stukken 1 grote ui, in stukjes 2 tenen knoflook (in de schil) chilivlokken, zout en peper naar wens een ...

Bekijk recept

Kousenband met vega-kip-kerrie

0 in 5

Nodig (2 – 3 pers.): 300 gr kousenband 1 rode paprika, in kleine stukjes 1 bakje (kastanje) champignons, in plakjes 1 grote ui, in kleine stukjes 1 bakje vegetarische kipstukjes, ...

Bekijk recept

Aspergetaart

0 in 5

Nodig: 500 gr witte of groene asperges 5-6 velletjes bladerdeeg (afhankelijk van de grootte van je schaal) 1 prei, in ringen gesneden 1 potje erwtjes, uitgelekt 3 eieren 200 gr ...

Bekijk recept

Pasta met broccolipesto

0 in 5

Nodig, 2-3 pers. 250 gr pasta 500 gr broccoli 1 rode paprika, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 100 gr geraspte (Parmezaanse) kaas 1 ...

Bekijk recept

Tomatencarpaccio

0 in 5

Voor- of bijgerecht. Nodig: 4-6 smaaktomaten (op kamertemperatuur) 50 gr pijnboompitten 50 gr Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook, fijngeperst 2 eetlepels olijfolie 1/2 eetlepel balsamicoazijn 1 theelepel honing 1 theelepel ...

Bekijk recept