4) Hoofdgerecht - met vis

Pasta met tomaat, tonijn en ansjovis

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr pasta 1 blikje tonijn (op olie) 1 blikje ansjovis, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 paprika, in stukjes 1 rode peper, zaadjes ...

Bekijk recept

Zalm-groentepakketjes uit de oven

0 in 5

Nodig, per persoon: 100-150 gr zalmfilet 1 kleine aardappel, geschild en in zeer kleine stukjes gesneden 1 tomaat, in stukjes 1 stengel bleekselderij, in stukjes 1 eetlepel Parmezaanse kaas 1 ...

Bekijk recept

Zalmtaartje met risotto

0 in 5

Nodig (4 pers.) 200 gr gerookte zalm, in kleine stukjes 1 grote of 2 kleine appels, fijngesnipperd 75 ml crème fraiche 1-2 theelepels mierikswortel (of wat geraspte, verse mierikswortel) 1 ...

Bekijk recept

Zomerse pastasalade met gerookte forel

0 in 5

Nodig: 100 gr pasta 100-150 gr gerookte forel, in stukjes 3 tomaten, in stukjes 3 bosuitjes, fijngesneden voor de garnering wat bieslook of rucola 1 eetlepel citroensap 2 theelepels honing ...

Bekijk recept

Sushi, for beginners

0 in 5

Nodig: Sushi Kit Saitaku (AH) of losse ingredienten: 4 Nori vellen, 250 gr sushi-rijst, 40 ml sushi-azijn, Japanse sojasaus en een bamboematje 1 halve winterwortel 1 komkommer 100 gr gerookte ...

Bekijk recept

Gerookte zalm met Pommes Duchesses

0 in 5

Nodig (2 personen): 200 gr gerookte zalm (ik koop t zelf altijd op de Ikea food afdeling) Pommes Duchesses (of een ander Aviko aardappel product) kropje sla olijfolie, peper en zout ...

Bekijk recept

Ovenschotel met aardappeltjes en tonijn

0 in 5

Nodig voor 3-4 personen: 400-500 gr aardappelpartjes, koelvers 500 gr wokgroente 1 (rode) ui eventueel wat zongedroogde tomaatjes 2 blikjes tonijn, uitgelekt 1/2 zakje geraspte kaas Bak de groente en voeg ...

Bekijk recept