tussen de 20 en 40 minuten

Amuse van wortelpuree en roquefort

0 in 5

Vegetarisch Nodig (4 stuks): 200 gr (winter)wortel, in kleine stukjes 100 gr roquefort eventueel een klein teentje knoflook, geperst eventueel wat peper 4 amuselepels of glaasjes wat sla voor de ...

Bekijk recept

Madeleines

0 in 5

Nodig : 3 eieren 180 gr boter (zacht) 225 gr bloem 200 gr suiker snufje zout eetlepel citroensap madeleinevorm Klop eieren en suiker met mixer. Voeg in delen bloem en ...

Bekijk recept

Sardientjestaart

0 in 5

Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 2 blikjes sardientjes in tomatensaus 1 pot gegrilde paprika’s 1 teentje knoflook 2 eieren half zakje geraspte kaas wat peper en wat groene kruiden. Bekleed een ...

Bekijk recept

Gevulde puntpaprika’s met Monchou

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr Tortellini (bijv. Grand Italia tortellini ai Formaggi) 2 zoete puntpaprika’s, in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd 100 gr Monchou, op kamertemperatuur 50-100 ...

Bekijk recept

Mexicaanse salade

0 in 5

Vegetarische salade Nodig: rucola tomaten, in stukjes blikje kidneybonen, gewassen en uitgelekt blikje mais, gewassen en uitgelekt tortillachips, grof verkruimeld citroensap, olijfolie, peper en zout eventueel wat verse kruiden, bijv. ...

Bekijk recept

‘Alle restjes uit de koelkast’ pizza

0 in 5

Vegetarisch lunch- of hoofdgerecht. Nodig: 500 gr pizzameel of gebruik pizzadeeg uit de koeling 1 potje tomatensaus of tomatenblokjes restjes groente, fijngesneden, bijv wortel, ui, courgette, paprika, rood pepertje, broccoli, ...

Bekijk recept

Mexicaans ovenschoteltje met tortillachips

0 in 5

Vegetarisch, hoofdgerecht voor 2 pers. of bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 300 gr verse spinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 eieren blikje mais, uitlekgewicht ca 285 ...

Bekijk recept

Pasta met tomaat, tonijn en ansjovis

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr pasta 1 blikje tonijn (op olie) 1 blikje ansjovis, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 paprika, in stukjes 1 rode peper, zaadjes ...

Bekijk recept

Tomatenrisotto met portobello’s

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 pers. Nodig: 150 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 2 portobello’s 1 teentje knoflook, fijngesneden 3 smaaktomaten, in kleine stukjes 100 ml witte wijn wat takjes verse basilicum, ...

Bekijk recept

Pasta met een gemengde groente-roomsaus

4 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht voor 3-4 personen 200 gr pasta 600-800 gr gemengde wokgroente (bijv courgette, ui, champignons, tomaten, paprika etc) 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 250 ml slagroom 1 eetlepel mosterd wat ...

Bekijk recept