Sardientjestaart
Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 2 blikjes sardientjes in tomatensaus 1 pot gegrilde paprika’s 1 teentje knoflook 2 eieren half zakje geraspte kaas wat peper en wat groene kruiden. Bekleed een ...
Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 2 blikjes sardientjes in tomatensaus 1 pot gegrilde paprika’s 1 teentje knoflook 2 eieren half zakje geraspte kaas wat peper en wat groene kruiden. Bekleed een ...
Vegetarisch hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr Tortellini (bijv. Grand Italia tortellini ai Formaggi) 2 zoete puntpaprika’s, in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd 100 gr Monchou, op kamertemperatuur 50-100 ...
Vegetarische salade Nodig: rucola tomaten, in stukjes blikje kidneybonen, gewassen en uitgelekt blikje mais, gewassen en uitgelekt tortillachips, grof verkruimeld citroensap, olijfolie, peper en zout eventueel wat verse kruiden, bijv. ...
Vegetarisch lunch- of hoofdgerecht. Nodig: 500 gr pizzameel of gebruik pizzadeeg uit de koeling 1 potje tomatensaus of tomatenblokjes restjes groente, fijngesneden, bijv wortel, ui, courgette, paprika, rood pepertje, broccoli, ...
Vegetarisch, hoofdgerecht voor 2 pers. of bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 300 gr verse spinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 eieren blikje mais, uitlekgewicht ca 285 ...
Hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr pasta 1 blikje tonijn (op olie) 1 blikje ansjovis, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 paprika, in stukjes 1 rode peper, zaadjes ...
Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 pers. Nodig: 150 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 2 portobello’s 1 teentje knoflook, fijngesneden 3 smaaktomaten, in kleine stukjes 100 ml witte wijn wat takjes verse basilicum, ...
Vegetarisch hoofdgerecht voor 3-4 personen 200 gr pasta 600-800 gr gemengde wokgroente (bijv courgette, ui, champignons, tomaten, paprika etc) 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 250 ml slagroom 1 eetlepel mosterd wat ...