Lasagne met broccolipuree
Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 6 lasagnebladeren 200 gr vegetarisch gehakt 1 aubergine, 1 venkelknol, 2 uien, 400 gr broccoli 2 teentjes knoflook flinke scheut rode wijn 50 gr (zwarte) ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 6 lasagnebladeren 200 gr vegetarisch gehakt 1 aubergine, 1 venkelknol, 2 uien, 400 gr broccoli 2 teentjes knoflook flinke scheut rode wijn 50 gr (zwarte) ...
Dessert, 4 pers.: 4 plakjes bladerdeeg 250 gr mascarpone 259 gr frambozen (of ander fruit), vers of diepvries naar smaak wat slagroom en/of suiker paar takjes verse munt poedersuiker 1 ...
Voor 6 pers., vegetarisch 500 gr broccoli, steel in stukjes, rest in kleine roosjes 450 gr spinazie á la crème 3 groentebouillontabletten 1 grote aardappel, in stukjes 1 grote ui, ...
Maaltijdsalade voor 2 pers. (of voorgerecht voor 4 pers.), vegetarisch Nodig: 250 gr camembert (of brie), in 8 puntjes 100 gr (gemengde) bladsla 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 100 ml ...
Bijgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 grote bloemkool 1 klein potje zongedroogde tomaatjes, op olie 1 bakje verse basilicum 1 teentje knoflook 1 bolletje mozzarella, in kleine stukjes 50 ...
Hoofdgerecht (3-4 pers.), vegetarisch Nodig: 1 grote mok witte rijst, bij voorkeur Basmatirijst scheutje olijfolie 2 grote mokken water 500 gr broccoli 4-6 eieren, hard gekookt 1 theelepel kurkuma, 1 ...
Voor bij de lunch of brunch of als borrelhapje, vegetarisch. Nodig: kleine bakvormpjes + bakpapier 1 kleine courgette, geraspt 4 eieren, ongekookt 100 gr geraspte kaas 1 klein rood pepertje, ...
Hoofdgerecht, vegetarisch Nodig (4 pers.): 300 gr pasta 4 paprika’s. in stukjes 4 sjalotjes, in stukjes 4 tenen knoflook, fijngesneden 1 blik tomatenblokjes 1 blikje tomatenpuree 2 theelepels (pikante) paprikapoeder ...