Salade met champignons en (brandnetel)kaas
Maaltijdsalade of bijgerecht voor 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 krop sla 250 gr gemengde champignons of kastanjechampignons, in plakjes gesneden 1 rode ui, in ringen 200 gr brandnetelkaas of een ...
Maaltijdsalade of bijgerecht voor 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 krop sla 250 gr gemengde champignons of kastanjechampignons, in plakjes gesneden 1 rode ui, in ringen 200 gr brandnetelkaas of een ...
Nodig: (vervang voor een alcoholvrije variant de Prosecco door 7-up) 1 groot blik perzikken 100-150 gr vanilleijs 1/2 fles Prosecco staafmixer Doe perzikken (incl. het sap) en vanilleijs in een ...
Vegetarisch voorgerecht Nodig (4 pers.): 500 gr broccoli, in roosjes 100 gr tortellini met kaas (Grand d’Italia) 1 ui, in stukjes zout, peper, nootmuskaat 125 ml creme fraiche 1 groentebouillontablet ...
Vegetarisch voorgerecht of borrelhapje 3 plakken kaas, bijv. koeien-, geiten- en schapenkaas (bijv van www.biokaaskinderdijk.nl) 75 gr rucola + wat voor de garnering 2 eetlepels pijnboompitten oliijfolie, ongeveer 50 ml 5 ...
Vegetarisch borrelhapje of voorgerecht. Nodig (6 stuks): stokbrood (mag een restje zijn van de vorige dag) 1 smaaktomaat, in kleine stukjes gesneden 1 (of meer) teentjes knoflook, zeer fijn gesneden of ...
Nodig (4 glazen): 500 gr aardbeien 200 ml melk 40 gr suiker eventueel wat verse muntblaadjes voor de garnering Meng aardbeien en melk en pureer met een staafmixer. Voeg suiker ...
Nodig: 250 gr mascarpone 2-4 eetlepels basterdsuiker 1 kopje slagroom (van een spuitbus) 1 pakje lange vingers (ongeveer 14 stuks) 1 kopje (caffeinevrije) koffie 1 vierkante schaal, 20×20 cm 1 ...
Nodig: 100 gr pasta 100-150 gr gerookte forel, in stukjes 3 tomaten, in stukjes 3 bosuitjes, fijngesneden voor de garnering wat bieslook of rucola 1 eetlepel citroensap 2 theelepels honing ...