Smoothie met kiwi en banaan
Voor 3-4 glazen Nodig: 5-6 kiwi’s, geschild en in stukjes, of ander (seizoens)fruit 2 bananen, geschild en in stukjes 250 ml (vers) sinaasappelsap 200 ml (volle) yoghurt 1 zakje vanillesuiker ...
Voor 3-4 glazen Nodig: 5-6 kiwi’s, geschild en in stukjes, of ander (seizoens)fruit 2 bananen, geschild en in stukjes 250 ml (vers) sinaasappelsap 200 ml (volle) yoghurt 1 zakje vanillesuiker ...
Bijgerecht voor 4-6 pers., vegetarisch Nodig: 200 gr quinoa 1 komkommer, in stukjes 3 bosuitjes, in ringetjes gesneden incl. het groen 5 eetlepels (olijf)olie 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 ...
Hapjes voor bij brunch, lunch of borrel, 20 stuks 1 pak Tunnbrod (Ikea) 200 gr gerookte zalm (Ikea) 1 bakje kruidenkaas (bijv Boursin) of een potje mosterd-dillesaus (bijv. Ikea) 2 gekookte ...
Bij- of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 500 gr (biologische) kruidenzuurkool olijfolie 100 gr rozijnen 5-10 stuks zongedroogde tomaatjes, op olie 2 eetlepels honing paprikapoeder paar takjes peterselie eventueel ...
Voor bij de sushi, of als hoofdgerecht voor 2 pers. met aardappelkroketjes geserveerd. Nodig ( 8 stuks): 200 gr gerookte zalm 1 komkommer, in dunne reepjes gesneden 1 bakje verse dille ...
Hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr pasta 100-150 gr zalmfilet 1 rode paprika, in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje Boursin Cuisine, of een pakje ...
Nodig: watermeloen feta scheut citroensap enkele takjes verse basilicum of munt eventueel een handje vol olijven Snijd meloen en feta in stukjes en meng alle ingredienten. Zet – voordat je de salade gebruikt ...