
Roquefortdressing met appel en walnoot
Sladressing of pastasaus Nodig: 75 gr Roquefort, verkruimeld scheutje citroensap 125 ml crème fraiche 1/2 appel, geraspt handvol walnoten, in stukjes Meng de Roquefort met het citroensap en roer goed ...
Sladressing of pastasaus Nodig: 75 gr Roquefort, verkruimeld scheutje citroensap 125 ml crème fraiche 1/2 appel, geraspt handvol walnoten, in stukjes Meng de Roquefort met het citroensap en roer goed ...
Nodig: 30 gr basilicumblaadjes 50 gr Parmezaanse kaas, geraspt 30 gr pijnboompitten 1 teentje knoflook, fijngesneden 2-3 eetlepels olijfolie, extravierge peper voor de pestosaus: een flinke eetlepel crème fraiche Rooster ...
Nodig, 2-3 personen 150-200 gr rijst 600-800 gr roerbakgroente in stukjes, bijv. courgette, paprika, ui, wortel, champignons 1 flinke eetlepel mosterd 2 eetlepels tomatenketchup 1 groentebouillontablet 250 ml kookroom of ...
Nodig: 1 blikje artisjokharten, uitgelekt en gehalveerd ca. 5 zongedroogde tomaatjes, in stukjes ca. 10 basilicumblaadjes 1 eetlepel (vegan) mayonaise (alternatief: creme fraiche) snuf peper snuf gemalen chilivlokken optioneel: klein ...
Nodig voor de dressing: 3 eetlepels olie uit een potje zongedroogde tomaatjes op olie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 flinke theelepel groene pesto 1 scheutje citroensap peper Dressing: Meng alle ingrediënten ...
Nodig: 1 bakje vegan shoarma 1-2 theelepels sambal zonnebloemolie (gemengde) sla naar keuze 1 avocado 2 eetlepels plantaardige yoghurt of plantaardige mayo (bijv. Remia) 1 teentje knoflook, geperst scheutje citroensap ...
Veganistische salade Nodig: 100 gr pasta (droge pasta is vaak veganistisch, check de verpakking) 1 bakje vegan kipstukjes 1-2 theelepels sambal 1 paprika, in stukjes 1 klein blikje erwtjes, uitgelekt ...
Nodig: 450 gr diepvries spinazie 1 blikje artisjokken, (uitlekgewicht 240 gr), uitgelekt en in stukken 2 groentebouillontabletten 1 theelepel gedroogde tijm snuf nootmuskaat peper 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 sjalotje, ...