4) Dessert

Cranberrytaart

0 in 5

Voor bij de koffie of als dessert, 4-6 pers.: 150 gr bloem of meel 150 gr (room)boter snufje zout 250 gr cranberry’s, vers of bevroren 80 gr suiker wat poedersuiker ...

Bekijk recept

Weense Sachertorte

0 in 5

Nodig voor de taart: 150 gr pure chocolade 150 gr bloem 6 eieren, gesplits in eiwit en dooier 50 gr suiker 1 zakje bakpoeder 100 gr poedersuiker snufje zout springvorm, ...

Bekijk recept

Brie met aardbeien

0 in 5

Heerlijke combi: brie met aardbeien. Op stokbrood, geroosterd brood of toastje.

Bekijk recept

Madeleines

0 in 5

Nodig : 3 eieren 180 gr boter (zacht) 225 gr bloem 200 gr suiker snufje zout eetlepel citroensap madeleinevorm Klop eieren en suiker met mixer. Voeg in delen bloem en ...

Bekijk recept

Zomerse cocktail met perzik en Prosecco

0 in 5

Nodig: (vervang voor een alcoholvrije variant de Prosecco door 7-up) 1 groot blik perzikken 100-150 gr vanilleijs 1/2 fles Prosecco staafmixer Doe perzikken (incl. het sap) en vanilleijs in een ...

Bekijk recept

Picknickcake met appel en frambozen

0 in 5

Nodig: 175 gram boter 300 gr bloem 3 eieren 220 gr kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 3 Granny Smith appels, in stukjes 250 gr frambozen (diepvries of vers) poedersuiker 1 ovenschaal, ...

Bekijk recept

Worteltjestaart

0 in 5

Nodig: 400 gr wortels, geraspt 100 gr walnoten, in kleine stukjes 200 gr boter 150 gr lichte of bruine basterdsuiker 2 eieren 200 gr zelfrijzend bakmeel zout en kaneel 100 ...

Bekijk recept

Aardbeien smoothie

0 in 5

Nodig (4 glazen): 500 gr aardbeien 200 ml melk 40 gr suiker eventueel wat verse muntblaadjes voor de garnering Meng aardbeien en melk en pureer met een staafmixer. Voeg suiker ...

Bekijk recept

Kersentiramisu

0 in 5

Nodig: 250 gr mascarpone 2-4 eetlepels basterdsuiker 1 kopje slagroom (van een spuitbus) 1 pakje lange vingers (ongeveer 14 stuks) 1 kopje (caffeinevrije) koffie 1 vierkante schaal, 20×20 cm 1 ...

Bekijk recept

Rabarber-frambozenmoes

0 in 5

Nodig (4 pers.): 600 gr rabarber, ongeschild, in stukjes 250 gr frambozen (vers of diepvries) 2 eetlepels kristalsuiker 4-8 kaneelbiscuits (Verkade langetjes) 200 ml slagroom limonadesiroop (frambozen) Kook de rabarber ...

Bekijk recept