4) Dessert

Peren-chocoladetaart

0 in 5

Nodig: 500 gr peren, geschild en in blokjes 500 gr peren, ongeschild en in schijfjes 100 gr pure chocolade, geraspt 150 gr witte basterdsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr  ...

Bekijk recept

Kwark met abrikozencompote en bitterkoekjes

0 in 5

Nagerecht, 4 pers Nodig: 500 gr magere kwark 200 gr gewelde abrikozen 12 bitterkoekjes slagroom eventueel wat amandelschaafsel voor de garnering staafmixer Doe abrikozen en 8 bitterkoekjes in een kom ...

Bekijk recept

Blauwe bessen dessert

0 in 5

Dessert voor 3-4 personen. Nodig: 250 gr blauwe bessen, vers of diepvries 250 gr magere kwark 250 gr mascarpone naar smaak wat (vanille)suiker en/of slagroom 1/2 reep pure chocola, geraspt Meng ...

Bekijk recept

Gemarineerde mango met kokos en frambozen

0 in 5

Dessert, 4 pers.: 2 rijpe mango’s, in stukjes 3 eetlepels sinaasappelsap 1 eetlepel citroen 2 eetlepels honing 20 gr gemalen kokos slagroom 250 gr frambozen, vers of diepvries 1 banaan ...

Bekijk recept

Smoothie met kiwi en banaan

0 in 5

Voor 3-4 glazen Nodig: 5-6 kiwi’s, geschild en in stukjes, of ander (seizoens)fruit 2 bananen, geschild en in stukjes 250 ml (vers) sinaasappelsap 200 ml (volle) yoghurt 1 zakje vanillesuiker ...

Bekijk recept

Cranberrytaart

0 in 5

Voor bij de koffie of als dessert, 4-6 pers.: 150 gr bloem of meel 150 gr (room)boter snufje zout 250 gr cranberry’s, vers of bevroren 80 gr suiker wat poedersuiker ...

Bekijk recept

Weense Sachertorte

0 in 5

Nodig voor de taart: 150 gr pure chocolade 150 gr bloem 6 eieren, gesplits in eiwit en dooier 50 gr suiker 1 zakje bakpoeder 100 gr poedersuiker snufje zout springvorm, ...

Bekijk recept

Brie met aardbeien

0 in 5

Heerlijke combi: brie met aardbeien. Op stokbrood, geroosterd brood of toastje.

Bekijk recept

Madeleines

0 in 5

Nodig : 3 eieren 180 gr boter (zacht) 225 gr bloem 200 gr suiker snufje zout eetlepel citroensap madeleinevorm Klop eieren en suiker met mixer. Voeg in delen bloem en ...

Bekijk recept

Zomerse cocktail met perzik en Prosecco

0 in 5

Nodig: (vervang voor een alcoholvrije variant de Prosecco door 7-up) 1 groot blik perzikken 100-150 gr vanilleijs 1/2 fles Prosecco staafmixer Doe perzikken (incl. het sap) en vanilleijs in een ...

Bekijk recept