3) Diner

Broccoli-bloemkoolsoep

0 in 5

Voor- of tussengerecht, vegetarisch Nodig: 1 kleine bloemkool (ongeveer 500 gr) 1 broccoli (ongeveer 500 gr) 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 100 gr smeerkaas, bijv Eru Balans 15+ eventueel ...

Bekijk recept

Risotto met wilde spinazie en feta

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 2-3 pers. Nodig: 200-250 gr risotto 300 gr wilde spinazie 50 gr pijnboompitten 100-150 gr feta, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 groentebouillontablet scheutje ...

Bekijk recept

Torentje met tonijn, sellerie en komkommer

0 in 5

Lunch- of voorgerecht, 4 pers. Nodig: 1 blikje tonijn, op water (of visvrije tonijn) 1 bakje selleriesalade 1/2 komkommer, in schijfjes wat rucola of ijsbergsla 8-10 cherrytomaatjes, in partjes eventueel: ...

Bekijk recept

Zomerstamppot

0 in 5

Stamppot met ijsbergsla en vega-shoarma, hoofdgerecht voor 3-4 pers.: Nodig: 1 kg aardappels 1 krop ijsbergsla 2 x 160 gr vegetarische shoarma, www.devegetarischeslager.nl 2 uien, in kleine stukjes 1 rode ...

Bekijk recept

Gevulde pastaschelpen

0 in 5

Vegetarisch, voor- of hoofdgerecht of als amuse, 4 pers. Nodig: 16-20 grote pastaschelpen, o.a. te koop bij Oil & Vinegar (als amuse 1 schelp per persoon) 1 kleine ui, in ...

Bekijk recept

Kabeljauwpakketjes met ketjap en kokos

0 in 5

Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 400 gr kabeljauw 100 gr (zilvervlies)rijst 1 klein blikje erwtjes 300-400 gr roerbakgroente (fijngesneden), bijv. wortel, ui, bleekselderij 4 eetlepels ketjap 4 eetlepels gemalen kokos 100 ...

Bekijk recept

Knolselderijsoep

0 in 5

Voorgerecht, vegetarisch, 6 pers. Nodig: 1 grote knolselderij, geschild en in kleine stukjes gesneden 1 grote aardappel, geschild en in kleine blokjes gesneden 1 ui, in kleine stukjes 1 (of ...

Bekijk recept

Pasta met avocado en zeekraal

5 in 5

Hoofdgerecht, veganistisch, 4 pers. Nodig: 300 gr pasta 100 gr zeekraal 2 avocado’s, geschild en in stukjes 450 gr erwten 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel citroen 4 eetlepels olijfolie ...

Bekijk recept

Risotto met Chinese kool en gorgonzola

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers.: Nodig: 250 gr risotto rijst 500 gr Chinese (of groene) kool, grof gesneden 8 zongedroogde tomaatjes, geweekt of op olie, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 teentjes ...

Bekijk recept

Salade met quinoa, munt en koriander

5 in 5

Bijgerecht voor 4-6 pers., vegetarisch Nodig: 200 gr quinoa 1 komkommer, in stukjes 3 bosuitjes, in ringetjes gesneden incl. het groen 5 eetlepels (olijf)olie 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 ...

Bekijk recept