2) Lunch en brunch

Empanade met tonijn (of gorgonzola)

0 in 5

Nodig: 1 pak brooddeeg 2 blikjes tonijn (uitgelekt) of 150 gr gorgonzola in stukjes (eventueel een half zakje geraspte kaas als je tonijn gebruikt) 3-4 tomaten, in stukjes 1 ui, in ...

Bekijk recept

Sushi, for beginners

0 in 5

Nodig: Sushi Kit Saitaku (AH) of losse ingredienten: 4 Nori vellen, 250 gr sushi-rijst, 40 ml sushi-azijn, Japanse sojasaus en een bamboematje 1 halve winterwortel 1 komkommer 100 gr gerookte ...

Bekijk recept

Foccacia

0 in 5

Nodig: 250 gr bloem 2 eetlepels olijfolie theelepel zout zakje gist (7 gr) 150 ml warm water ingredienten voor de topping: bijv. zongedroogde tomaatjes, kaas, olijven, ui, groene kruiden etc. ...

Bekijk recept

Pindasoep

0 in 5

Nodig: 1 grote ui 1 grote aardappel 1 teentje knoflook 2 tomaten 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten ¼ komkommer ½ bakje taugé 1 theelepel korianderpoeder 1 theelepel sambal 1 eetlepel ...

Bekijk recept

Rodebietensoep

0 in 5

Nodig: 3 grote (biologische) rode bieten 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook 1 appel, in stukjes creme fraiche (verse) mierikswortel 1/2 theelepel komijnpoeder 1 groentebouillontablet olijfolie, peper en zout ...

Bekijk recept