2) Lunch en brunch

Pindasoep met peultjes en paprika

0 in 5

Nodig: 200 gr peultjes, afgehaald en in reepjes gesneden 1 rode paprika, in kleine stukjes 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten 1 ui, in kleine stukjes 1 aardappel, in kleine stukjes ...

Bekijk recept

Pastasalade met vega kip

0 in 5

Veganistische salade Nodig: 100 gr pasta (droge pasta is vaak veganistisch, check de verpakking) 1 bakje vegan kipstukjes 1-2 theelepels sambal 1 paprika, in stukjes 1 klein blikje erwtjes, uitgelekt ...

Bekijk recept

Naanbrood pizza met rode biet

0 in 5

Door een recept van Hello Fresh (rode bieten pizza) werd ik geïnspireerd voor dit recept. Ik heb verse rode bietjes toegevoegd en als bodem heb ik naanbrood gebruikt. Onderstaand recept ...

Bekijk recept

Vegaburger salade

0 in 5

Nodig: 150 gr pasta roerbakgroente naar wens: paprika, ui, tomaatjes, champignons etc zongedroogde tomaatjes, op olie 2 vega burgers verse bieslook olie of boter om in te bakken kruiden naar ...

Bekijk recept

Lunchwraps

0 in 5

Nodig: tortilla’s hummus zongedroogde tomaatjes, uitgelekt sla cocktailprikkers of bindtouw Beleg de tortilla’s met de ingrediënten en rol op. Gebruik een cocktailprikker of bindtouw om ze vast te zetten.

Bekijk recept

Rode bieten salade

0 in 5

Nodig: restje gekookte rode bieten, in stukjes 1 appel, in stukjes 1 kleine ui, in stukjes wat blokjes feta of witte kaas voor de dressing: 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel ...

Bekijk recept

Pizza wraps

0 in 5

Nodig: tortilla’s / wraps tomatensaus groente voor op de pizza: ui, paprika, olijven, courgette etc. naar wens stukjes ananas wat geraspte kaas of plakjes mozzarella wat kruiden naar wens> peper, paprikapoeder, ...

Bekijk recept

Tomatencouscous

0 in 5

Lunch- of bijgercht (koud) Nodig: 200 gr couscous een paar eetlepels tomatentapenade (of tomatenketchup) zongedroogde tomaatjes op olie (in kleine stukjes) naar keuze voor op of door de couscous: gekookt ...

Bekijk recept

Kerriezuurkool

0 in 5

Broodje met kerriezuurkool en vega rookworst Nodig voor 4 broodjes: 4 verse broodjes 500 gr zuurkool, afgespoeld en uitgelekt 1 eetlepel kerriepoeder (of de curry madras kruiden van Johnny Boer) ...

Bekijk recept

Pita caprese

0 in 5

Nodig. 10 stuk: 5 pitabroodjes 150 ml crème fraiche 2 eetlepels groene pesto 3 tomaten, in dunne plakjes naar wens wat uienringen 1 bol buffelmozzarella wat gedroogde Italiaanse of Provencaalse ...

Bekijk recept