Recepten

Aardbeien smoothie

0 in 5

Nodig (4 glazen): 500 gr aardbeien 200 ml melk 40 gr suiker eventueel wat verse muntblaadjes voor de garnering Meng aardbeien en melk en pureer met een staafmixer. Voeg suiker ...

Bekijk recept

Hartige taart met courgette, ei en tomaat

1 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 1 grote courgette,  in blokjes 1 (rode) ui, in stukjes eventueel  1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 7 eieren waarvan 4 ...

Bekijk recept

Asperges met aardappelsalade en zeekraal

0 in 5

Vegetarisch gerecht; hoofdgerecht voor 2 personen of bijgerecht voor 4 personen Nodig: 500 gr asperges, geschild 450 krieltjes 1 bakje zeekraal 15-20 sprietjes bieslook, in kleine stukjes geknipt 1/2 zakje ...

Bekijk recept

Zalmtaartje met risotto

0 in 5

Nodig (4 pers.) 200 gr gerookte zalm, in kleine stukjes 1 grote of 2 kleine appels, fijngesnipperd 75 ml crème fraiche 1-2 theelepels mierikswortel (of wat geraspte, verse mierikswortel) 1 ...

Bekijk recept

Kersentiramisu

0 in 5

Nodig: 250 gr mascarpone 2-4 eetlepels basterdsuiker 1 kopje slagroom (van een spuitbus) 1 pakje lange vingers (ongeveer 14 stuks) 1 kopje (caffeinevrije) koffie 1 vierkante schaal, 20×20 cm 1 ...

Bekijk recept

Pittige kapucijnerschotel

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (3-4 pers.): 500 gr verse of 200 gr gedroogde kapucijners 250 gr champignons, in plakjes 1 bakje tauge 150-200 gr roerbakgroente 3 tomaten, in stukjes 1 groen ...

Bekijk recept

Gevulde wraps met guacamola

0 in 5

Nodig (3-4 pers.): 1 pakje wraps/tortilla’s 350 gr vega gehakt 1 zakje Taco mix, Casa Fiesta 2 tomaten, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden Eventueel wat ...

Bekijk recept

Pasta met wilde spinazie en gorgonzola

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (2 pers.): 100 gr pasta 300 gr (wilde) spinazie 150 gr gorgonzola, in stukjes 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden ...

Bekijk recept

Boerenkoolrisotto

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (2-3 pers.): 150-200 gr risottorijst 300 gr boerenkool 1 ui 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 groentebouillontabletten 100 ml witte wijn ongeveer 8 ...

Bekijk recept

Zomerse pastasalade met gerookte forel

0 in 5

Nodig: 100 gr pasta 100-150 gr gerookte forel, in stukjes 3 tomaten, in stukjes 3 bosuitjes, fijngesneden voor de garnering wat bieslook of rucola 1 eetlepel citroensap 2 theelepels honing ...

Bekijk recept