Recepten

Pasta met paprikasaus

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch Nodig (4 pers.): 300 gr pasta 4 paprika’s. in stukjes 4 sjalotjes, in stukjes 4 tenen knoflook, fijngesneden 1 blik tomatenblokjes 1 blikje tomatenpuree 2 theelepels (pikante) paprikapoeder ...

Bekijk recept

Aardappel-pastinaakstamppot met rucola

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 1 kg aardappels, geschild en in stukken 500 gr pastinaak, in kleine stukken 50-75 gr rucola scheutje melk boter, peper en zout bakje vegetarische gehaktballetjes, ...

Bekijk recept

Amuse van wortelpuree en roquefort

0 in 5

Vegetarisch Nodig (4 stuks): 200 gr (winter)wortel, in kleine stukjes 100 gr roquefort eventueel een klein teentje knoflook, geperst eventueel wat peper 4 amuselepels of glaasjes wat sla voor de ...

Bekijk recept

Madeleines

0 in 5

Nodig : 3 eieren 180 gr boter (zacht) 225 gr bloem 200 gr suiker snufje zout eetlepel citroensap madeleinevorm Klop eieren en suiker met mixer. Voeg in delen bloem en ...

Bekijk recept

Salade met bleekselderij en rode bessen

0 in 5

Bijgerecht voor 2 pers., vegetarisch Nodig 200 gr bleekselderij, in dunne plakjes 1 kleine ui, in kleine stukjes 150 gr rode bessen 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel honing peper en ...

Bekijk recept

Sardientjestaart

0 in 5

Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 2 blikjes sardientjes in tomatensaus 1 pot gegrilde paprika’s 1 teentje knoflook 2 eieren half zakje geraspte kaas wat peper en wat groene kruiden. Bekleed een ...

Bekijk recept

Salade met broccoli en peultjes

0 in 5

Vegetarische lunch- of maaltijdsalade voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr verse peultjes 200 gr broccoli, in roosjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 kleine (rode) ui, in stukjes 1 klein blikje ...

Bekijk recept

Salade met champignons en (brandnetel)kaas

0 in 5

Maaltijdsalade of bijgerecht voor 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 krop sla 250 gr gemengde champignons of kastanjechampignons, in plakjes gesneden 1 rode ui, in ringen 200 gr brandnetelkaas of een ...

Bekijk recept

Gevulde puntpaprika’s met Monchou

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr Tortellini (bijv. Grand Italia tortellini ai Formaggi) 2 zoete puntpaprika’s, in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd 100 gr Monchou, op kamertemperatuur 50-100 ...

Bekijk recept

Zomerse cocktail met perzik en Prosecco

0 in 5

Nodig: (vervang voor een alcoholvrije variant de Prosecco door 7-up) 1 groot blik perzikken 100-150 gr vanilleijs 1/2 fles Prosecco staafmixer Doe perzikken (incl. het sap) en vanilleijs in een ...

Bekijk recept