Pasta met zalm en Boursin
Hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr pasta 100-150 gr zalmfilet 1 rode paprika, in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje Boursin Cuisine, of een pakje ...
Hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr pasta 100-150 gr zalmfilet 1 rode paprika, in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje Boursin Cuisine, of een pakje ...
Bijgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 grote bloemkool 1 klein potje zongedroogde tomaatjes, op olie 1 bakje verse basilicum 1 teentje knoflook 1 bolletje mozzarella, in kleine stukjes 50 ...
Nodig voor de taart: 150 gr pure chocolade 150 gr bloem 6 eieren, gesplits in eiwit en dooier 50 gr suiker 1 zakje bakpoeder 100 gr poedersuiker snufje zout springvorm, ...
Hoofdgerecht (3-4 pers.), vegetarisch Nodig: 1 grote mok witte rijst, bij voorkeur Basmatirijst scheutje olijfolie 2 grote mokken water 500 gr broccoli 4-6 eieren, hard gekookt 1 theelepel kurkuma, 1 ...
Voor bij de lunch of brunch of als borrelhapje, vegetarisch. Nodig: kleine bakvormpjes + bakpapier 1 kleine courgette, geraspt 4 eieren, ongekookt 100 gr geraspte kaas 1 klein rood pepertje, ...
Nodig: watermeloen feta scheut citroensap enkele takjes verse basilicum of munt eventueel een handje vol olijven Snijd meloen en feta in stukjes en meng alle ingredienten. Zet – voordat je de salade gebruikt ...
Nodig (8 mini-pizza’s, vegetarisch): 4 pitabroodjes 300 gr roerbakgroente, bijv. champignons, ui, paprika, rood pepertje 1 klein potje tomaten- of pastasaus 1 bolletje mozzarella of 1/2 zakje geraspte kaas olijfolie, ...