Cranberrytaart
Voor bij de koffie of als dessert, 4-6 pers.: 150 gr bloem of meel 150 gr (room)boter snufje zout 250 gr cranberry’s, vers of bevroren 80 gr suiker wat poedersuiker ...
Voor bij de koffie of als dessert, 4-6 pers.: 150 gr bloem of meel 150 gr (room)boter snufje zout 250 gr cranberry’s, vers of bevroren 80 gr suiker wat poedersuiker ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 6 lasagnebladeren 200 gr vegetarisch gehakt 1 aubergine, 1 venkelknol, 2 uien, 400 gr broccoli 2 teentjes knoflook flinke scheut rode wijn 50 gr (zwarte) ...
Hapjes voor bij brunch, lunch of borrel, 20 stuks 1 pak Tunnbrod (Ikea) 200 gr gerookte zalm (Ikea) 1 bakje kruidenkaas (bijv Boursin) of een potje mosterd-dillesaus (bijv. Ikea) 2 gekookte ...
Aardappelgratin, vegetarisch, bijgerecht voor 8-10 pers. Nodig: 4-5 teentjes knoflook 300 gr geraspte kaas, bijv de AH gratinkaas voor ovenschotels 2 kg aardappels, vastkokend 50 gr roomboter peper, zout, nootmuskaat ...
Dessert, 4 pers.: 4 plakjes bladerdeeg 250 gr mascarpone 259 gr frambozen (of ander fruit), vers of diepvries naar smaak wat slagroom en/of suiker paar takjes verse munt poedersuiker 1 ...
Voor 6 pers., vegetarisch 500 gr broccoli, steel in stukjes, rest in kleine roosjes 450 gr spinazie á la crème 3 groentebouillontabletten 1 grote aardappel, in stukjes 1 grote ui, ...
Bij- of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 500 gr (biologische) kruidenzuurkool olijfolie 100 gr rozijnen 5-10 stuks zongedroogde tomaatjes, op olie 2 eetlepels honing paprikapoeder paar takjes peterselie eventueel ...
Voor bij de sushi, of als hoofdgerecht voor 2 pers. met aardappelkroketjes geserveerd. Nodig ( 8 stuks): 200 gr gerookte zalm 1 komkommer, in dunne reepjes gesneden 1 bakje verse dille ...