Recepten

Zomerse cocktail met perzik en Prosecco

0 in 5

Nodig: (vervang voor een alcoholvrije variant de Prosecco door 7-up) 1 groot blik perzikken 100-150 gr vanilleijs 1/2 fles Prosecco staafmixer Doe perzikken (incl. het sap) en vanilleijs in een ...

Bekijk recept

Picknickcake met appel en frambozen

0 in 5

Nodig: 175 gram boter 300 gr bloem 3 eieren 220 gr kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 3 Granny Smith appels, in stukjes 250 gr frambozen (diepvries of vers) poedersuiker 1 ovenschaal, ...

Bekijk recept

Mexicaanse salade

0 in 5

Vegetarische salade Nodig: rucola tomaten, in stukjes blikje kidneybonen, gewassen en uitgelekt blikje mais, gewassen en uitgelekt tortillachips, grof verkruimeld citroensap, olijfolie, peper en zout eventueel wat verse kruiden, bijv. ...

Bekijk recept

Kokosrijst met spinazie en bananenchips

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.) 2 bananen wat citroensap en wat (olijf)olie 300 gr (Pandan) rijst 450 gr diepvries bladspinazie 60 gr walnoten, gehakt 1 groentebouillontablet 400 ml kokosmelk 1 ...

Bekijk recept

‘Alle restjes uit de koelkast’ pizza

0 in 5

Vegetarisch lunch- of hoofdgerecht. Nodig: 500 gr pizzameel of gebruik pizzadeeg uit de koeling 1 potje tomatensaus of tomatenblokjes restjes groente, fijngesneden, bijv wortel, ui, courgette, paprika, rood pepertje, broccoli, ...

Bekijk recept

Quiche met broccoli, peer en gorgonzola

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht. Nodig (2-3 pers.): 5 plakjes bladerdeeg 500 gr broccoli, in roosjes 2 grote, rijpe peren in plakjes 1 ui, in stukjes 150 gr gorgonzola, in stukjes 125 ml ...

Bekijk recept

Tortilla’s met spinazie en roquefortsaus

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.): 8 stuks tortilla wraps, totaal 320 gr 1,2 kg verse spinazie of 800 gr diepvriesspinazie 1 ui, in stukjes 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden olijfolie 3 ...

Bekijk recept

Broccolisoep met tortellini

0 in 5

Vegetarisch voorgerecht Nodig (4 pers.): 500 gr broccoli, in roosjes 100 gr tortellini met kaas (Grand d’Italia) 1 ui, in stukjes zout, peper, nootmuskaat 125 ml creme fraiche 1 groentebouillontablet ...

Bekijk recept

Mexicaans ovenschoteltje met tortillachips

0 in 5

Vegetarisch, hoofdgerecht voor 2 pers. of bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 300 gr verse spinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 eieren blikje mais, uitlekgewicht ca 285 ...

Bekijk recept

Speltbrood met 3 tapenades

0 in 5

Nodig: Speltbrood: 500 gr speltmeel, 1 zakje droge gist van 7 gr, 280 ml warm water, 8 gr zout, klontje (room)boter (gesmolten, ong 20 gr) Tomatentapenade: 100 gr zongedroogde tomaatjes  ...

Bekijk recept