Recepten

Pasta met wilde spinazie en gorgonzola

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (2 pers.): 100 gr pasta 300 gr (wilde) spinazie 150 gr gorgonzola, in stukjes 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden ...

Bekijk recept

Boerenkoolrisotto

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (2-3 pers.): 150-200 gr risottorijst 300 gr boerenkool 1 ui 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 groentebouillontabletten 100 ml witte wijn ongeveer 8 ...

Bekijk recept

Zomerse pastasalade met gerookte forel

0 in 5

Nodig: 100 gr pasta 100-150 gr gerookte forel, in stukjes 3 tomaten, in stukjes 3 bosuitjes, fijngesneden voor de garnering wat bieslook of rucola 1 eetlepel citroensap 2 theelepels honing ...

Bekijk recept

Rabarber-frambozenmoes

0 in 5

Nodig (4 pers.): 600 gr rabarber, ongeschild, in stukjes 250 gr frambozen (vers of diepvries) 2 eetlepels kristalsuiker 4-8 kaneelbiscuits (Verkade langetjes) 200 ml slagroom limonadesiroop (frambozen) Kook de rabarber ...

Bekijk recept

Oranje worteltjessoep (Koningsoep)

0 in 5

Nodig: 500 gr wortels 1 oranje paprika 1 sinaasappel 2 teentjes knoflook 3 groentebouillontabletten 1 takje rozemariijn of 1 eetlepel (Italiaanse) groene kruiden 1 el kerriepoeder 1 el (zonnebloem)olie peterselie ...

Bekijk recept

Empanade met tonijn (of gorgonzola)

0 in 5

Nodig: 1 pak brooddeeg 2 blikjes tonijn (uitgelekt) of 150 gr gorgonzola in stukjes (eventueel een half zakje geraspte kaas als je tonijn gebruikt) 3-4 tomaten, in stukjes 1 ui, in ...

Bekijk recept

Spruitjestaart

0 in 5

Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 500 gr spruitjes, schoongemaakt 1 grote ui, in stukjes gesneden 150 gr vegetarische spekjes, bijv. van De vegetarische slager 1 klein bekertje creme fraiche 4 eieren ...

Bekijk recept

Sushi, for beginners

0 in 5

Nodig: Sushi Kit Saitaku (AH) of losse ingredienten: 4 Nori vellen, 250 gr sushi-rijst, 40 ml sushi-azijn, Japanse sojasaus en een bamboematje 1 halve winterwortel 1 komkommer 100 gr gerookte ...

Bekijk recept

Foccacia

0 in 5

Nodig: 250 gr bloem 2 eetlepels olijfolie theelepel zout zakje gist (7 gr) 150 ml warm water ingredienten voor de topping: bijv. zongedroogde tomaatjes, kaas, olijven, ui, groene kruiden etc. ...

Bekijk recept

Borrelhapjes: kaaslolly’s,wraps, gevulde eieren en tomaatjes met mozzarella

0 in 5

Kaaslolly’s: restje geraspte kaas, wat kruiden (bijv paprikapoeder en Italiaanse groene kruiden), bakpapier, cocktailprikkertjes (even in koud water gelegd) Meng de kaas met de kruiden. Leg op het bakpapier hoopjes ...

Bekijk recept