Recepten

Hasselback aardappels

0 in 5

Bijgerecht, vegetarisch Nodig: per persoon: 2-3 aardappels per aardappel: 5-10 gr (room)boter wat knoflook, fijngeperst peper en zout eventueel wat geraspte kaas eventueel wat verse peterselie Schil de aardappels en ...

Bekijk recept

Witlofsalade met peer en gekaramelliseerde noten

0 in 5

Bijgerecht, vegetarisch Nodig: 75 gr cashewnoten, ongezouten 2 theelepels (olijf)olie 4 eetlepels honing, of ahorn- of agavesiroop 4 struikjes witlof, gewassen, bittere hart verwijderd en grof of fijn gesneden 2 rijpe ...

Bekijk recept

Courgettesoep met kidneybonen en geitenkaas

0 in 5

Voorgerecht, 4-6 personen, vegetarisch Nodig: 1 courgette, in stukjes 1 aardappel, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 blik rode kidneybonen, 400 gr 125 gr zachte ...

Bekijk recept

Tonijnsalade met Hüttenkase

0 in 5

Lunchgerecht voor 4 pers., ook lekker op een toastje Nodig: 8 stuks Wasa Knäckebröd of andere crackers 1 blikje tonijn, uitgelekt 200 gr Hüttenkäse 1 eetlepel kappertjes wat takjes verse ...

Bekijk recept

Groenteschotel met kikkererwten, bloemkool en wortel

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 2-3 uien, in stukjes 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 winterwortel, in stukjes 1 kleine bloemkool, in stukjes 1 blik kikkererwten, 400 gr, uitgelekt 1 zoete ...

Bekijk recept

Aspergetips met gerookte zalm en aardappeltjes

0 in 5

Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 200 gr groene aspergetips 200 gr gerookte zalm bakje roomkaas of zachte geitenkaas (met eventueel wat groene kruiden) 1 zak Aviko aardappelblokjes of aardappelkroketjes wat olie ...

Bekijk recept

Broccoli-bloemkoolsoep

0 in 5

Voor- of tussengerecht, vegetarisch Nodig: 1 kleine bloemkool (ongeveer 500 gr) 1 broccoli (ongeveer 500 gr) 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 100 gr smeerkaas, bijv Eru Balans 15+ eventueel ...

Bekijk recept

Risotto met wilde spinazie en feta

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 2-3 pers. Nodig: 200-250 gr risotto 300 gr wilde spinazie 50 gr pijnboompitten 100-150 gr feta, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 groentebouillontablet scheutje ...

Bekijk recept

Torentje met tonijn, sellerie en komkommer

0 in 5

Lunch- of voorgerecht, 4 pers. Nodig: 1 blikje tonijn, op water (of visvrije tonijn) 1 bakje selleriesalade 1/2 komkommer, in schijfjes wat rucola of ijsbergsla 8-10 cherrytomaatjes, in partjes eventueel: ...

Bekijk recept

Brunchbroodje met honing en brie

0 in 5

Voor brunch of lunch Nodig: luxe broodjes of pistoletjes honing brie witte druiven pijnboompitten eventueel wat verse basilicum of bieslook Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de broodjes ...

Bekijk recept