Courgettesoep met kidneybonen en geitenkaas
Voorgerecht, 4-6 personen, vegetarisch Nodig: 1 courgette, in stukjes 1 aardappel, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 blik rode kidneybonen, 400 gr 125 gr zachte ...
Voorgerecht, 4-6 personen, vegetarisch Nodig: 1 courgette, in stukjes 1 aardappel, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 blik rode kidneybonen, 400 gr 125 gr zachte ...
Lunchgerecht voor 4 pers., ook lekker op een toastje Nodig: 8 stuks Wasa Knäckebröd of andere crackers 1 blikje tonijn, uitgelekt 200 gr Hüttenkäse 1 eetlepel kappertjes wat takjes verse ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 2-3 uien, in stukjes 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 winterwortel, in stukjes 1 kleine bloemkool, in stukjes 1 blik kikkererwten, 400 gr, uitgelekt 1 zoete ...
Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 200 gr groene aspergetips 200 gr gerookte zalm bakje roomkaas of zachte geitenkaas (met eventueel wat groene kruiden) 1 zak Aviko aardappelblokjes of aardappelkroketjes wat olie ...
Voor- of tussengerecht, vegetarisch Nodig: 1 kleine bloemkool (ongeveer 500 gr) 1 broccoli (ongeveer 500 gr) 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 100 gr smeerkaas, bijv Eru Balans 15+ eventueel ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 2-3 pers. Nodig: 200-250 gr risotto 300 gr wilde spinazie 50 gr pijnboompitten 100-150 gr feta, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 groentebouillontablet scheutje ...
Lunch- of voorgerecht, 4 pers. Nodig: 1 blikje tonijn, op water (of visvrije tonijn) 1 bakje selleriesalade 1/2 komkommer, in schijfjes wat rucola of ijsbergsla 8-10 cherrytomaatjes, in partjes eventueel: ...
Voor brunch of lunch Nodig: luxe broodjes of pistoletjes honing brie witte druiven pijnboompitten eventueel wat verse basilicum of bieslook Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de broodjes ...