Zoete aardappel ‘kapsalon’

Recept voor 2 personen.

Nodig:

  • 1 zak Aviko zoete aardappelblokjes, 450 gr (diepvries)
  • 1 bakje vegetarische kipstukjes of vegetarische shoarma
  • 1 theelepel sambal
  • 1-2 paprika’s, in kleine stukjes
  • 1 ui, in kleine stukjes
  • wat lente-ui voor de garnering
  • snuf paprikapoeder
  • scheutje olie
  • 100 gr geraspte kaas

Meng de vega kip of shoarma met de sambal. Bak in wat olie op hoog vuur de aardappelblokjes, vega kip of shoarma, paprika en ui gedurende 10 minuten. Schep het mengsel in een ovenschaal en bestrooi met de kaas en wat paprikapoeder. Bak in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende 20 minuten. Garneer daarna met de lente ui.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!