Spinazietaart

Nodig:
6 plakjes bladerdeeg
1 pak diepvries spinazie
150 gr feta
1 ui
2 teentjes knoflook
250 gr cherry tomaatjes
1 klein bekertje creme fraiche
4 eieren
1 eetlepel pesto
1 theelepel sambal
peper en zout
eventueel wat pijnboompitten of gemengde pitten

Bekleed springvorm met bladerdeeg. Bak in wok de ui en knflook en voeg de spinazie toe. Voeg de feta en blokjes en de tomaatjes gehalveerd toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Meng in een kom de creme fraiche, eieren, pesto en sambal en doe dit bij de spinazie. Even laten stollen en daarna in de springvorm doen. Eventueel wat pitten eroverheen. Een half uur in de oven op 200-225 graden.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!