Picknickcake met appel en frambozen

Nodig:

  • 175 gram boter
  • 300 gr bloem
  • 3 eieren
  • 220 gr kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 Granny Smith appels, in stukjes
  • 250 gr frambozen (diepvries of vers)
  • poedersuiker
  • 1 ovenschaal, ong 30 x 20 cm (ingevet)
  • eventueel een zakje bakpoeder

Verwarm boter tot de boter licht vloeibaar is. Klop eieren met de suiker met een mixer. Voeg het botermengsel toe. Voeg de bloem toe en spatel dit met een lepel door het mensel. Roer vanillesuiker, appels en frambozen erdoor (en eventueel een zakje bakpoeder) en bak de cake 40-50 minuten op 175 gr (helelucht) of 200 gr (electrisch). Laat de cake afkoeken en bestrooi met de poedersuiker.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!