Mini-pizza’s van pitabroodjes

Nodig (8 mini-pizza’s, vegetarisch):

  • 4 pitabroodjes
  • 300 gr roerbakgroente, bijv. champignons, ui, paprika, rood pepertje
  • 1 klein potje tomaten- of pastasaus
  • 1 bolletje mozzarella of 1/2 zakje geraspte kaas
  • olijfolie, peper, zout, paprikapoeder
  • eventueel wat Italiaanse groene kruiden
  • eventueel een handje rucola voor de garnering

Wok de fijngesneden groente in wat olijfolie en breng op smaak met peper, zout en groene kruiden. Snijd de pitabroodjes voorzichtig open en leg ze op een bakplaat (met de zachte kant naar boven). Besmeer met de tomatensaus. Beleg met de groente en een plakje mozzarella. Bestrooi met wat paprikapoeder. Daarna 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 gr. Garneer voor het serveren met wat rucola.

Print Friendly

Beoordeling

  • (5 /5)
  • (1 Beoordeling)

Delen!