Mini-kaasfondue van Camembert

Voor- of bijgerecht voor 2 pers. (ook lekker bij de borrel)

Nodig:

  • 1 Camembert kaasje (in spanen doosje)
  • handvol walnoten
  • 1 eetlepel honing
  • om mee te dippen: brood, reepjes wortel of komkommer etc, op de foto: cocktailprikkers met een half cherrytomaatje en een blaadje spinazie
  • bakpapier

Haal Camembert uit het doosje (doosje niet weggooien) en verwijder het papier. Bekleed de doosjes met bakpapier. Snijd de Camembert doormidden zodat je een onder- en een bovenkant hebt. Leg de helften met de snijkant naar boven in het bakpapier in de doosjes (gebruik ook het deksel als een doosje). Strooi walnoten erover en besprenkel met wat honing. Zet 20 minuten in de oven op 200 gr. (voorverwarmen is niet nodig). Snijd brood of groente om te dippen in stukken. Serveer zodra de Camembert goed gesmolten is.

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!