Kaasbakjes met ei en spinazie

Borrelhapje, 12 stuks

Nodig:

  • 200 gr geraspte kaas
  • eventueel wat paprikapoeder en gedroogde kruiden
  • 12 blaadjes verse spinazie, steeltje verwijderd
  • naar wens wat knoflooksaus
  • 3 hardgekookte eieren
  • borrelglaasjes

Meng de kaas naar wens met wat paprikapoeder en/of groene kruiden. Leg op een bakplaat of bakpapier 12 hoopjes kaas en bak dit 8 minuten in de oven op 200 gr (niet voorverwarmen). Laat even afkoelen en drapeer daarna de kaasplakjes voorzichtig op een borrelglaasje zodat er een bakje op z’n kop ontstaat (dit gaat het best met een kaasschaaf). Laat de bakjes afkoelen en zet op een schaal om te vullen. Garneer daarna met een blaadje spinazie, wat knoflooksaus en een partje ei.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!