Gevulde puntpaprika’s met Monchou

Vegetarisch hoofdgerecht, 2 pers.

Nodig:

  • 100-150 gr Tortellini (bijv. Grand Italia tortellini ai Formaggi)
  • 2 zoete puntpaprika’s, in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd
  • 100 gr Monchou, op kamertemperatuur
  • 50-100 gr cashewnoten, grof gehakt
  • 1 kleine (rode) ui, in stukjes
  • peper
  • olijfolie
  • 1 takje basilicum, blaadjes fijngesneden

Kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking. Meng Monchou, cashewnoten en ui. Voeg 10-15 stuks tortellini toe aan het Monchoumengsel. Vul de paprika’s met de Monchou en bestrooi met wat peper. Doe de overgebleven tortellini in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie. Leg hierop de gevulde paprika’s. Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende 10 minuten. Garneer met de basilicum.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!