Gemarineerde mango met kokos en frambozen

Dessert, 4 pers.:

  • 2 rijpe mango’s, in stukjes
  • 3 eetlepels sinaasappelsap
  • 1 eetlepel citroen
  • 2 eetlepels honing
  • 20 gr gemalen kokos
  • slagroom
  • 250 gr frambozen, vers of diepvries
  • 1 banaan
  • 250 ml (vers) sinaasappelsap
  • 200 ml (volle) yoghurt
  • eventueel 1 eetlepel chiazaad
  • scheutje Karvan Cevitam (framboos) of een zakje vanille suiker
  • 8 glaasjes
  • staafmixer

Voor het mangodessert: klop 3 eetlepels sinaasappelsap, 1 eetlepel citroen en 2 eetlepels honing tot een dressing. Meng de dressing met de mangostukjes en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast. Rooster de kokos in een droge koekenpan.

Voor het frambozendessert: doe de frambozen, banaan, sinaasappelsap, yoghurt, chiazaad en Karvan Cevitam of vanillesuiker in een hoge kom en pureer met een staafmixer.

Schep de mengsels in glaasjes, spuit op de mango wat slagroom en garneer met wat geroosterde kokos. Direct serveren

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!