Banaan-pindakaas-havermout koekjes

Nodig:

  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 2 rijpe bananen
  • 30 gr pindakaas
  • 60 gr bloem
  • 80 gr havermout
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel (of speculaaskruiden)
  • 20 gr geraspte kokos
  • 40 gr rozijnen

Meng het lijnzaad met 3 eetlepels warm water. Prak de bananen in een grote kom fijn. Voeg lijnzaad en pindakaas toe en meng goed. Voeg dan de bloem, havermout, bak- en kaneelpoeder, kokos en rozijnen toe en roer alles goed door elkaar. Kneed kleine bolletjes van het beslag en leg deze op een bakplaat. Druk daarna iets plat met een lepel. Bak 15 minuten in de oven op 200 gr.

Dit is een recept van Calvé.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!