Avocado-ei salade met zalm

Voorgerecht voor 2 personen.

Nodig:

  • 1 rijpe avocado, in kleine blokjes
  • 2 eieren, hardgekookt, in kleine stukjes
  • een paar stengels bosui, in ringetjes (+ wat extra voor de garnering)
  • 50-100 gr gerookte zalm
  • 1 eetlepel mayonaise of Griekse yoghurt
  • 1 theelepel kerrie
  • 1 theelepel mosterd
  • snuf zout en snuf peper
  • scheutje citroensap
  • naar wens wat gedroogde dille of wat bieslook
  • sla

Meng alle ingrediënten behalve sla en zalm, schep goed door elkaar en bewaar tot gebruik in de koelkast. Schep in een glas eerst wat sla en daarop een flinke lepel van het avocado-mengsel. Garneer met de zalm, bosui (en dille of bieslook).

 

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!