‘Alle restjes uit de koelkast’ pizza

Vegetarisch lunch- of hoofdgerecht.

Nodig:

  • 500 gr pizzameel of gebruik pizzadeeg uit de koeling
  • 1 potje tomatensaus of tomatenblokjes
  • restjes groente, fijngesneden, bijv wortel, ui, courgette, paprika, rood pepertje, broccoli, olijven, zongedroogde tomaatjes  etc
  • restjes kaas, bijv feta of stukjes goudse kaas of wat blauwe schimmelkaas
  • peper, zout, (Italiaanse) groene kruiden
  • (olijf)olie
  • eventueel ter garnering nog wat rucola of basilicum

Maak het pizzadeeg volgens de instructie op de verpakking. Oven voorverwarmen op 200 gr. Wok de groente in wat olijfolie en breng op smaak met peper, zout en groene kruiden.

Rol het pizzadeeg uit en besmeer met tomatensaus. Daarop de gewokte groente en de kaas, Bak de pizza 15-20 minuten in de oven. Daarna eventueel wat rucola of basilicum erop.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!