Aardappel-pastinaakstamppot met rucola

Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers.

Nodig:

  • 1 kg aardappels, geschild en in stukken
  • 500 gr pastinaak, in kleine stukken
  • 50-75 gr rucola
  • scheutje melk
  • boter, peper en zout
  • bakje vegetarische gehaktballetjes, in stukjes
  • 1 ui, in stukjes

Kook aardappels en pastinaak met wat zout in 1 pan gedurende 20 minuten. Bak ondertussen in een koekenpan vegetarische balletjes met ui even op. Giet aardappels af, schenk er wat melk bij en een klontje boter en stamp fijn. Roer er daarna de vegetarische balletjes door en de rucola (maar bewaar wat rucola voor de garnering). Serveer in een ovenschaal. Zet eventueel de gevulde ovenschaal eerst nog even onder de grill (bestrooi eventueel nog met wat geraspte kaas). Garneer met de overgebleven rucola.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!