3 soorten kaas met rucolapesto

Vegetarisch voorgerecht of borrelhapje

  • 3 plakken kaas, bijv. koeien-, geiten- en schapenkaas (bijv van www.biokaaskinderdijk.nl)
  • 75 gr rucola + wat voor de garnering
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • oliijfolie, ongeveer 50 ml
  • 5 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • vijzel of staafmixer
  • klein koekvormpje

Maak met vijzel of staafmixer pesto van de rucola, pijnboompitten, knoflook en olijfolie. Roer er daarna de Parmezaanse kaas doorheen. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

Snij mbv het koekvormpje stukjes kaas. Garneer dit op een bord en serveer met de rucolapesto. Doe met een lepeltje de pesto op de kaas. Lekker met zelfgebakken brood.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!