1) Europees

Hartige taart met courgette, ei en tomaat

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 1 grote courgette,  in blokjes 1 (rode) ui, in stukjes eventueel  1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 7 eieren waarvan 4 ...

Bekijk recept

Asperges met aardappelsalade en zeekraal

0 in 5

Vegetarisch gerecht; hoofdgerecht voor 2 personen of bijgerecht voor 4 personen Nodig: 500 gr asperges, geschild 450 krieltjes 1 bakje zeekraal 15-20 sprietjes bieslook, in kleine stukjes geknipt 1/2 zakje ...

Bekijk recept

Zalmtaartje met risotto

0 in 5

Nodig (4 pers.) 200 gr gerookte zalm, in kleine stukjes 1 grote of 2 kleine appels, fijngesnipperd 75 ml crème fraiche 1-2 theelepels mierikswortel (of wat geraspte, verse mierikswortel) 1 ...

Bekijk recept

Kersentiramisu

0 in 5

Nodig: 250 gr mascarpone 2-4 eetlepels basterdsuiker 1 kopje slagroom (van een spuitbus) 1 pakje lange vingers (ongeveer 14 stuks) 1 kopje (caffeinevrije) koffie 1 vierkante schaal, 20×20 cm 1 ...

Bekijk recept

Pittige kapucijnerschotel

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (3-4 pers.): 500 gr verse of 200 gr gedroogde kapucijners 250 gr champignons, in plakjes 1 bakje tauge 150-200 gr roerbakgroente 3 tomaten, in stukjes 1 groen ...

Bekijk recept

Gevulde wraps met guacamola

0 in 5

Nodig (3-4 pers.): 1 pakje wraps/tortilla’s 350 gr vega gehakt 1 zakje Taco mix, Casa Fiesta 2 tomaten, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden Eventueel wat ...

Bekijk recept

Pasta met wilde spinazie en gorgonzola

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (2 pers.): 100 gr pasta 300 gr (wilde) spinazie 150 gr gorgonzola, in stukjes 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden ...

Bekijk recept

Boerenkoolrisotto

0 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig (2-3 pers.): 150-200 gr risottorijst 300 gr boerenkool 1 ui 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 groentebouillontabletten 100 ml witte wijn ongeveer 8 ...

Bekijk recept

Zomerse pastasalade met gerookte forel

0 in 5

Nodig: 100 gr pasta 100-150 gr gerookte forel, in stukjes 3 tomaten, in stukjes 3 bosuitjes, fijngesneden voor de garnering wat bieslook of rucola 1 eetlepel citroensap 2 theelepels honing ...

Bekijk recept

Rabarber-frambozenmoes

0 in 5

Nodig (4 pers.): 600 gr rabarber, ongeschild, in stukjes 250 gr frambozen (vers of diepvries) 2 eetlepels kristalsuiker 4-8 kaneelbiscuits (Verkade langetjes) 200 ml slagroom limonadesiroop (frambozen) Kook de rabarber ...

Bekijk recept