1) Europees

Spaanse aardappeltortilla

0 in 5

Nodig (hoofdmaaltijd voor 2 personen of bijgerecht voor 4 personen). Ook lekker als tapas. 400 gr aardappels, in kleine blokjes naar wens wat worteltjes (in kleine stukjes) of een ander ...

Bekijk recept

Stamppot met spruitjes, appel en kerrie

0 in 5

Nodig: 2-3 pers. 400-500 gr aardappels, geschild en in stukken 400-500 gr kleine spruitjes, schoongemaakt 1 eetlepel kerrie 2 appels, in kleine stukjes handvol walnoten 100 gr geraspte kaas + ...

Bekijk recept

Pindasoep met peultjes en paprika

0 in 5

Nodig: 200 gr peultjes, afgehaald en in reepjes gesneden 1 rode paprika, in kleine stukjes 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten 1 ui, in kleine stukjes 1 aardappel, in kleine stukjes ...

Bekijk recept

Soep met pistou

0 in 5

Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...

Bekijk recept

Tonijnsalade met appel

0 in 5

Nodig: 1 blikje tonijn, op olie, uitgelekt een halve appel, in kleine stukjes 2 stengels bosui, in kleine ringetjes een paar zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes scheutje citroensap 1 theelepel ...

Bekijk recept

Pastinaaksoep met dille en vega spekjes

0 in 5

Nodig (2 pers.): 300 gr pastinaak, geschild en in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 groentebouillontablet 1/2 bakje vega spekjes 1 theelepel gedroogde dille + wat extra voor de ...

Bekijk recept

Boerenkoolsoep met vega worst

0 in 5

Nodig (6 personen): 1 stronk boerenkool, ongeveer 250 gr, gewassen en grof gesneden 1/2 knolselderij, ongeveer 250 gr, geschild en in blokjes 1 winterwortel, in blokjes 1 ui, in stukjes ...

Bekijk recept

Roquefortdressing met appel en walnoot

0 in 5

Sladressing of pastasaus Nodig: 75 gr Roquefort, verkruimeld scheutje citroensap 125 ml crème fraiche 1/2 appel, geraspt handvol walnoten, in stukjes Meng de Roquefort met het citroensap en roer goed ...

Bekijk recept

Pesto en pestosaus

0 in 5

Nodig: 30 gr basilicumblaadjes 50 gr Parmezaanse kaas, geraspt 30 gr pijnboompitten 1 teentje knoflook, fijngesneden 2-3 eetlepels olijfolie, extravierge peper voor de pestosaus: een flinke eetlepel crème fraiche Rooster ...

Bekijk recept

Groene minestrone soep

0 in 5

Nodig (4-5 pers.): 3 stengels bleekselderij, in dunne reepjes 1 courgette, in blokjes 200 gr sperziebonen een paar takjes peterselie, grof gesneden eventueel wat loof van de bleekselderij, grof gesneden ...

Bekijk recept