1) Voorgerecht

Kokos-linzensoep met verse munt

0 in 5

Nodig: 250 gr. gedroogde rode linzen, afgespoeld 1 ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 3 theelepels kerriepoeder of curry madras kruiden 250-400 ml kokosmelk 3 groentebouillontabletten 1 grote ...

Bekijk recept

Doperwtjessoep

0 in 5

Nodig: 750 gr doperwten (diepvries) 2 groentebouillontabletten 1 prei, gehalveerd en in ringen gesneden (alternatief 1 ui) scheutje olie peper eventueel een snuf gemalen chilivlokken wat verse munt (fijngesneden) en/of ...

Bekijk recept

Zoete aardappel-broccoli soep

5 in 5

Nodig: 500 gr zoete aardappels, in blokjes 500 gr broccoli, in stukken 1 ui, in stukjes 2 cm verse gember, in kleine stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 2 ...

Bekijk recept

Snijbonensoep met groentechips

0 in 5

Nodig: 400 gr snijbonen, in stukjes  (ong. 2 cm) 1 courgette, in blokjes 1 ui, in kleine stukjes 2 teentjes knoflook, fijn gesneden zak groentechips (biologisch, verkrijgbaar o.a. bij Albert ...

Bekijk recept

Bruine bonensoep

0 in 5

Nodig: 1 grote winterwortel, in kleine stukjes 1 grote pot bruine bonen, uitgelekt 2 preien, in ringen gesneden 2 aardappelen, geschild en in kleine stukjes 2 uien, in kleine stukjes ...

Bekijk recept

Spinazie-linzensoep

0 in 5

Nodig: 1 blik linzen (ong. 250 gr) 300 gr verse spinazie 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ui, in kleine stukjes 2 groentebouillontabletten naar smaak wat peper en/of gemalen chilivlokken scheutje ...

Bekijk recept

Linzensalade

0 in 5

Nodig: 400 gr linzen (afgespoeld, uit blik of pot) bakje cherrytomaatjes, gehalveerd 1 ui, in kleine stukjes bosje verse peterselie bakje vegetarische spekjes (De vegetarische slager) en/of stukje geitenkaas, verkruimeld ...

Bekijk recept

Witlofsoep

0 in 5

Nodig (4 pers.): 700 gr witlof 1 kleine ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 2 theelepels gedroogde tijm 1 eetlepel honing 75-100 gr zachte geitenkaas peper en eventueel wat gedroogde bieslook ...

Bekijk recept

Tomatencarpaccio

0 in 5

Voor- of bijgerecht. Nodig: 4-6 smaaktomaten (op kamertemperatuur) 50 gr pijnboompitten 50 gr Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook, fijngeperst 2 eetlepels olijfolie 1/2 eetlepel balsamicoazijn 1 theelepel honing 1 theelepel ...

Bekijk recept

Boerenkoolsoep met feta

4 in 5

Nodig: 300 gr panklare boerenkool 2 aardappels, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes teentje knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels gemalen komijn 2 groentebouillontabletten peper olijfolie 100 gr feta, in ...

Bekijk recept