
Soep met pistou
Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...
Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...
Nodig (2 pers.): 300 gr pastinaak, geschild en in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 groentebouillontablet 1/2 bakje vega spekjes 1 theelepel gedroogde dille + wat extra voor de ...
Nodig (6 personen): 1 stronk boerenkool, ongeveer 250 gr, gewassen en grof gesneden 1/2 knolselderij, ongeveer 250 gr, geschild en in blokjes 1 winterwortel, in blokjes 1 ui, in stukjes ...
Nodig (4-5 pers.): 3 stengels bleekselderij, in dunne reepjes 1 courgette, in blokjes 200 gr sperziebonen een paar takjes peterselie, grof gesneden eventueel wat loof van de bleekselderij, grof gesneden ...
Maaltijdsoep, voor 3-4 pers. Nodig: 750 gr smaaktomaten 2 uien 1 teen knoflook, ongepeld 2 theelepels kristalsuiker 2 groentebouillontabletten 80 gr tortellini (met kaas gevuld; bijv. van Grand Italia) flinke ...
Nodig: 450 gr diepvries spinazie 1 blikje artisjokken, (uitlekgewicht 240 gr), uitgelekt en in stukken 2 groentebouillontabletten 1 theelepel gedroogde tijm snuf nootmuskaat peper 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 sjalotje, ...
Nodig: 500 gr winterwortel, geschild en in blokjes 3 zakjes rooibos thee 1 bos lente-ui of bosui, in ringetjes gesneden 1,5 theelepel korianderzaad of korianderpoeder snuf gemalen chilivlokken naar wens ...
Nodig: 15 gr gedroogde paddenstoelen (funghi porcini secchi) 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1 (rode) ui, in stukjes 1 theelepel gedroogde Italiaanse of Provencaalse kruiden 2 groentebouillontabletten 250 ml kookroom ...