2) Hoofdgerecht - vegetarisch

Aardappel-knolselderijpuree met wortel en brie

0 in 5

Hoofdgerecht, 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 kg aardappels, geschild en in stukjes 1 knolselderij, geschild en in stukjes 1 winterwortel, geraspt 1 ui, in stukjes 1 groentebouillontablet peper, zout, nootmuskaat ...

Bekijk recept

Groenteschotel met kikkererwten, bloemkool en wortel

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 2-3 uien, in stukjes 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 winterwortel, in stukjes 1 kleine bloemkool, in stukjes 1 blik kikkererwten, 400 gr, uitgelekt 1 zoete ...

Bekijk recept

Risotto met wilde spinazie en feta

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 2-3 pers. Nodig: 200-250 gr risotto 300 gr wilde spinazie 50 gr pijnboompitten 100-150 gr feta, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 groentebouillontablet scheutje ...

Bekijk recept

Zomerstamppot

0 in 5

Stamppot met ijsbergsla en vega-shoarma, hoofdgerecht voor 3-4 pers.: Nodig: 1 kg aardappels 1 krop ijsbergsla 2 x 160 gr vegetarische shoarma, www.devegetarischeslager.nl 2 uien, in kleine stukjes 1 rode ...

Bekijk recept

Gevulde pastaschelpen

0 in 5

Vegetarisch, voor- of hoofdgerecht of als amuse, 4 pers. Nodig: 16-20 grote pastaschelpen, o.a. te koop bij Oil & Vinegar (als amuse 1 schelp per persoon) 1 kleine ui, in ...

Bekijk recept

Risotto met Chinese kool en gorgonzola

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers.: Nodig: 250 gr risotto rijst 500 gr Chinese (of groene) kool, grof gesneden 8 zongedroogde tomaatjes, geweekt of op olie, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 teentjes ...

Bekijk recept

Lasagne met broccolipuree

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 6 lasagnebladeren 200 gr vegetarisch gehakt 1 aubergine, 1 venkelknol, 2 uien, 400 gr broccoli 2 teentjes knoflook flinke scheut rode wijn 50 gr (zwarte) ...

Bekijk recept

Zuurkool op z’n Italiaans

0 in 5

Hoofgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 kg aardappels, geschild 500 gr zuurkool, uitgelekt en afgespoeld 3-4 tomaten, in plakjes 2 bolletjes mozzarella, in plakjes scheutje melk en een klontje ...

Bekijk recept

Maaltijdsalade met gebakken camembert

0 in 5

Maaltijdsalade voor 2 pers. (of voorgerecht voor 4 pers.), vegetarisch Nodig: 250 gr camembert (of brie), in 8 puntjes 100 gr (gemengde) bladsla 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 100 ml ...

Bekijk recept

Bloemkool op z’n Italiaans

0 in 5

Bijgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 grote bloemkool 1 klein potje zongedroogde tomaatjes, op olie 1 bakje verse basilicum 1 teentje knoflook 1 bolletje mozzarella, in kleine stukjes 50 ...

Bekijk recept