Courgettepizza
Nodig, per persoon (als hoofdgerecht): 1 courgette, in dunne plakken (ong. 3 mm) 50-75 ml tomatensaus 1/4 paprika, in kleine stukjes 1/2 ui, in kleine stukjes 1/2 bolletje mozzarella kruiden: ...
Nodig, per persoon (als hoofdgerecht): 1 courgette, in dunne plakken (ong. 3 mm) 50-75 ml tomatensaus 1/4 paprika, in kleine stukjes 1/2 ui, in kleine stukjes 1/2 bolletje mozzarella kruiden: ...
Nodig, 2 pers.: 500 gr asperges 2-3 eieren, hardgekookt 5 eetlepels extra vierge olijfolie, bijv. de Griekse olijfolie van www.oliviade.eu 1 eetlepel witte wijnazijn 2 eetlepels verse bieslook, fijngeknipt 2 ...
Nodig: 250 gr havermout scheutje olijfolie 100 ml water 2 paprika’s, in stukjes 1 bakje vega kipstukjes (De vegetarische slager) 4 eieren 2 theelepels gedroogde Italiaanse of Provençaalse kruiden 200 gr ...
Nodig (4 pers.): 1 kilo aardappels, geschild en in stukken scheutje melk klontje boter 1 rode kool, in reepjes gesneden en gewassen 1 appel, in kleine stukjes peper en zout ...
Nodig: 500 gr uien, grof gesneden klontje roomboter 2 groentebouillontabletten stokbrood geraspte kaas 20 gr bloem eventueel wat kruiden voor de garnering Bak de uien in de roomboter totdat ze ...
Nodig, per persoon: 1 grote tortilla 1 vega-burger (bijv. de MC2 burger van de Vegetarische slager 1/4 avocado 1 tomaat wat garnering naar wens: ui, paprika, kaas etc wat saus ...
Nodig: voor 3-4 personen met rijst of aardappelpuree, zonder bijgerecht is het ruim voldoende voor 2 personen (wij eten de chili zelf zonder bijgerecht) 1-2 uien, in kleine stukjes 3 paprika’s, ...
Nodig: 1 kg verse prei 175 gr geraspte kaas 150 gr bloem 4 eieren 125 gr magere kwark 1 eetlepel kerriepoeder peper en zout 1 groentebouilontablet paneermeel of bakpapier naar ...